11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η ημέρα έχει εκπλήξεις και συναντήσεις όλων των ειδών. Μερικοί ίσως και να δουν κάποιο παλιό τους αγαπημένο πρόσωπο. Προσοχή μόνο στις όποιες παρορμητικές σας αντιδράσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Σήμερα και αύριο θα έχετε πολλά νέα και πληροφορίες από το άτομο που αγαπάτε. Έχουν αλλάξει οι συνθήκες και μάλλον έχουν γίνει πιο γόνιμες! 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποιες φορές η αυστηρότητά σας φτάνει στα όριά της. Δεν το χρειάζεστε αυτό. Ο,τι έχετε να πείτε, απλά δηλώστε το και πάνω σε αυτό επιχειρηματολογήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επιτέλους χρειάζεστε ησυχία στην προσωπική σας ζωή. Ολοι αυτοί που έχουν άποψη θα πρέπει να περιοριστούν και τις τελικές αποφάσεις να τις πάρετε μόνο εσείς. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν του συντρόφου σας. Δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. Οι μέρες προσεχώς θα έχουν και θετικές οικονομικές ειδήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πιο ιδιαίτερες στιγμές θα ζήσετε με τον άνθρωπο που θέλετε αυτό το διάστημα. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν και να απολαύσετε τα δώρα της εποχής. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με τα οικονομικά σας να έχουν πάρει πια μόνιμα την άνοδο, σίγουρα θα μπορέσετε και κάποια προσωπικά – οικογενειακά ζητήματα να τα ξεπεράσετε. Αφήστε τους τρίτους μακριά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μη βγάλετε ακόμη τα συμπεράσματά σας. Το πρόσωπο που σας έχει τραβήξει την προσοχή θέλει και αυτό χρόνο για να μπορέσει σιγά  σιγά να σας φέρει πιο κοντά του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Από την καινούργια εβδομάδα θα δημιουργηθούν και πάλι οι προδιαγραφές έτσι ώστε με το άτομο που ακόμη αγαπιέστε να είστε μαζί και χωρίς άλλα εμπόδια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Το πρόσωπο που έχετε καιρό τώρα ερωτευτεί θέλει να σας μιλήσει από κοντά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθουν έτσι οι περιστάσεις για να λύσετε όλες τις παρελθούσες παρεξηγήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το σύμπαν σας υποστηρίζει σε όλα. Υπάρχουν τώρα χρήματα και πρακτικές ευκολίες έτσι ώστε οι αποστάσεις και τα προβλήματα ανάμεσα σε ζευγάρια να λήξουν οριστικά. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Προς τα έξω δείχνετε ότι αδιαφορείτε για τον πρώην σας, αλλά μέσα στην καρδιά σας υπάρχει ακόμη ενεργή η ερωτική φλόγα. Σίγουρα αυτό είναι και κάτι που αισθάνεται και ο ίδιος.

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Θα προβείτε σε αγορές, κυρίως αντικειμένων που προσδίδουν κύρος και επιφάνεια. Δεν θα διστάσετε να αλλάξετε και την εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα πιο εξεζητημένο και εκκεντρικό στιλ, που σας πάει πολύ. Προσοχή μόνο στα υπερβολικά έξοδα. ΤΑΥΡΟΣ: Και αφού έχετε κάνει τις αλλαγές που θέλετε στην καθημερινότητά σας, αφού έχετε αλλάξει την εμφάνισή σας, […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου

Κριός Ευτυχώς η επικοινωνία σήμερα θα είναι πιο βοηθητική για το δικό σας ζώδιο και θα σας είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε, ακόμα και να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να ξεσκάσετε σε μια βόλτα. Παρ’ όλα αυτά από χθες και σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα στόχων συλλογικής δουλειάς και φιλικές σχέσεις. Ταύρος Η επαγγελματική […]