Νίψον Ανομήματα: Ο Δήμαρχος που αποκάλεσε διαιτητή “Σφαγέα” και η αναμονή του ΠΑΣ για παρέμβαση!!

Ένα πολύ παράξενο σκηνικό εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην Κόρινθο. Η ομάδα του ΠΑΣ κάθε εβδομάδα με ανακοινώσεις της καταφέρεται εναντίον των διαιτητών καταγγέλοντας την παρουσία τους στα παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, ο Νίκος Σταυρέλης, σημερινός Δήμαρχος, είχε δημόσια τοποθετηθεί, πριν αναλάβει καθήκοντα, στηλιτεύοντας την παρουσία των διαιτητών και, τρόπον τινά, αιτιολογωντας τους προπυλακισμούς τους. Μάλιστα με δημόσια τοποθέτηση του χαρακτήρισε διαιτητή που σφύριζε στον αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, “σφαγέα”!

Είχε δε εισάγει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, ζητώντας απο το σώμα ψήφισμα διαμαρτυρίας, πράγμα το οποίο δεν έγινε, αφου ο τότε Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις για την εμπλοκή του δήμου στο ζήτημα.

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα ο Νίκος Σταυρέλης δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις στήριξης του στην ομάδα, η παρουσία του στους αγώνες είναι συνεχής και καλώς πράττει θα λέγαμε, όμως το είδος της στήριξης είναι εκείνο που μπαίνει στο επίκεντρο.

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΣ προ ολίγου και η οποία είναι ακριβώς στο ίδιο καταγγελτικό ύφος με τις προηγούμενες, ερωτηματικά προκαλεί η αναφορά στον δήμαρχο απο τον οποίον, όπως σημειώνεται, αναμένει η ομάδα πρωτοβουλία ώστε να γίνει συνάντηση όλων των Δημάρχων και όλων των Βουλευτών ώστε να ληφθούν αποφάσεις!

 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ολοι αυτοί που μας στήνουν κάθε Κυριακή με διαιτησίες 90-10 , πέναλτι που δεν μας δίνουν – που θα τα έδινε ακόμα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος – ανύπαρκτα πέναλτι που σφυρίζουν εις βάρος μας , ανύπαρκτες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, ανύπαρκτες αποβολές , θα πάνε όλοι φυλακή όπως πήγανε και οι παλιοί !Ό,τι και να κάνετε – ακόμη και με 6 παίκτες να παίζουμε κάθε Κυριακή – ΕΜΕΙΣ θα πάρουμε το πρωτάθλημα!

 

Περιμένουμε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Σταυρέλη – που ήταν και σήμερα στο γήπεδο – να συγκεντρώσει μέσα στην εβδομάδα όλους τους δημάρχους Κορινθίας , όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, για να καταλάβουν ότι η Κόρινθος δεν είναι ομάδα ούτε του Κούγια ούτε του Πιέτρη ούτε του Παπαγιαννόπουλου , αλλά είναι η ιστορική Κόρινθος των 10ετιων στην πρώτη και δεύτερη Εθνική αλλά και ομάδα όλων των Κορινθίων.

 

Στηρίζουμε το όνειρο !

________________________________

#pas_korinthos_1963 #pas_korinthos #protathlima #korinthos #γεθνικη #new_season #new_players #announcements #football #metagrafes #barça #ποδοσφαιρο

 

Το τι ακριβώς αναμένει η ομάδα απο δημάρχους και βουλευτές δεν είναι σαφές αφού υπάρχουν όργανα στα οποία μπορούν να απευθυνθούν εφόσον θεωρούν οτι θίγονται ή αδικούνται απο την διαιτησία.

Ζητούν πολιτική παρέμβαση;

 

Υπενθυμίζουμε πως ανακοινώσεις είχαν εκδοθεί και όταν η Κόρινθος έπαιξε με τον Παναργειακό και έχασε, λαμβάνοντας ωστόσο αιχμηρότατη απάντηση.

 

Τότε μάλιστα ο ΠΑΣ είχε προκαλέσει και ανοιχτή συζήτηση στο επιμελητήριο Κορινθίας.

Τελικά, το πρόβλημα είναι η διαιτησία για την Κόρινθο ή αλλα ζητήματα διοικητικά και αγωνιστικά;   Το ερώτημα προκύπτει εύλογα διότι έχουν καταγραφεί το τελευταίο δίμηνο και παραιτήσεις επιχειρηματιών από το ΔΣ ακόμα και του ίδιου του Προέδρου Αλέξη Κούγια (αναιρέθηκε λίγες ώρες μετά) και αποχωρήσεις που σίγουρα δεν δείχνουν πως το κλίμα είναι ρόδινο.

Θα βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά ο δήμαρχος Κορινθίων; Θα προσυπογράψει ολες αυτές τις καταγγελτικές ανακοινώσεις; Θα πάρει ως δήμαρχος και ώς δήμος τέτοια θέση; Ίδωμεν!

 

Ενδεικτικές ανακοινώσεις του ΠΑΣ

 

Χριστίνα Τσιορωτά

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα