Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Η κρίση σας είναι άκρως υποκειμενική και λειτουργείτε με υπερευαισθησία. Οι διαθέσεις της στιγμής αποφασίζουν για εσάς. Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί έχετε ανάγκη από προσοχή και προσπαθείτε να διογκώσετε τόσο τις ευαισθησίες σας όσο και τις συναισθηματικές σας ανάγκες;

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις, κυρίως για τα σοβαρά θέματα. Γιατί αν λειτουργήσετε εν θερμώ, μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Μείνετε για λίγο πίσω και ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκμυστηρεύεστε δικά σας πράγματα σε νέες γνωριμίες και αυτό ίσως αποδειχθεί κακό για σας. Η ανάγκη σας για φιλίες σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα, κυρίως γένους θηλυκού, που έχουν την τάση να σας κάνουν να αγκιστρώνεστε από τις συμβουλές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας και να αφήσετε στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος. Ο συναισθηματισμός σας διαχέεται στην επαγγελματική σας δράση, η οποία μπορεί να αποκτήσει μια πιο ευαίσθητη και πιο καλλιτεχνική χροιά.

ΛΕΩΝ
Η ρουτίνα και η καθημερινότητα έχουν γίνει φορτικοί παράγοντες για το μυαλό σας. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ταξιδέψετε, να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Ωστόσο, από το βράδυ και μετά, αυτή η αίσθηση παρέρχεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας ξυπνούν περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα, που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Η σκέψη σας είναι γεμάτη μακάβρια θέματα, ζητήματα αποκρυφιστικά και υπαρξιακά ερωτήματα. Μπορείτε να τα αποφύγετε, ασχολούμενοι με τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
Στο προσκήνιο το συναισθηματικό βάρος που μπορεί να υπάρχει σε έναν γάμο, σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα κι αν δεν τη βρείτε, θα νιώσετε ζήλια, κτητική διάθεση και εξάρτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φορτίζεστε συναισθηματικά από ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας είτε κάποιου προσφιλούς σας προσώπου, ή από ένα εργασιακό θέμα. Μικροενοχλήσεις, κρυολογήματα και ανάγκη να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Επίσης, δυσκολία σε καταστάσεις αγχωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματά σας θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τα προβλήματά τους. Οι σχέσεις σας με γυναικεία πρόσωπα βελτιώνονται και νιώθετε έντονη την ανάγκη απόκτησης απογόνου, αν δεν έχετε, ή ενός ακόμα αν έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αγκαλιά των γυναικών της οικογένειάς σας, κυρίως της μητέρας, είναι πάντοτε ανοιχτή για σας. Ιδιαίτερα σήμερα που νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας οικογενειακό χώρο για αγάπη και συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν η επικοινωνία σας επηρεάζεται από τις προσωπικές σας εκτιμήσεις και απόψεις και οι συζητήσεις σας καθοδηγούνται από το συναίσθημα, οι παρεξηγήσεις και οι λανθασμένες εντυπώσεις είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Σήμερα, μια γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Απαγορεύονται διά ροπάλου τα σοβαρά έξοδα και οι οικονομικές επενδύσεις. Οι σχέσεις σας με τα υλικά πράγματα δεν είναι καθαρή ούτε αντικειμενική. Γι’ αυτό και ξοδεύετε με το ένστικτο και τις παρορμήσεις της στιγμής και όχι με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα