13 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Με δυνατούς ανέμους και αστραπόβροντα ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Αργολίδα

Ξεκίνησαν τα επικίνδυνα φαινόμενα από την κακοκαιρία , όπως είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ για την Αργολίδα, με πτώσεις δέντρων.

Η Π.Υ Ναυπλίου επιχείρησε στην περιοχή Άγιος Αντώνιος στο Λυκοτρούπι του Δήμου Ναυπλιέων για κοπή δέντρων εν μέσω θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Στο Άργος επικρατεί η ίδια κατάσταση και η νύχτα προβλέπεται μεγάλη, ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι φορείς να είναι πραγματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις όποιες συνέπειες αυτών των φαινομένων και οι πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Προβλήματα στις σχολικές υποδομές του Δήμου

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας έχουν πολλά προβλήματα και ελλείψεις που κάθε χρόνο μεγαλώνουν. Παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής, δεν έχει υπάρξει ουσιαστική βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια και τα προβλήματα παραμένουν άλυτα. Μετά από τόσα χρόνια τα δύο δημοτικά της πόλης 2ο και 5ο συνεχίζουν να συστεγάζονται σε ένα κτήριο με μικρό […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Με τόσο θετικές όψεις του Κυβερνήτη σας, εσείς θα έχετε σίγουρα μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία που θα σας δείξει στο σύντροφό σας ακόμη πιο ρομαντικούς.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Οι εργασίες και οι σπουδές σας θα σας φέρουν σε επαφή με νέο και ποιοτικό κόσμο. Τώρα θα μπορέσετε και να κλείσετε […]