14 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αντιλαμβάνεστε και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τα γεγονότα προς όφελός σας. Συναισθηματικές εκφράσεις αποκαλύπτουν τις ευαισθησίες σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εντυπωσιάζουν και γοητεύουν με την παρουσία τους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Προσεγγίζετε οικογενειακά θέματα με λεπτότητα και προσεκτικό χειρισμό. Στα επαγγελματικά, εδραιώνονται οι βάσεις για την προσωπική σας ανέλιξη. Κρατάτε αποστάσεις και κάνετε δεύτερες σκέψεις για το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέο πρόσωπο προκαλεί τα βαθιά τους ένστικτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κινήσεις που προκαλούν τη σταθερότητα και το αίσθημα της ασφάλειας. Στα επαγγελματικά, προκύπτουν οικονομικά ζητήματα που λύνονται με δυσκολία. Δημιουργείτε προβλήματα με λάθος εκφράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν πτοούνται από αποτυχημένες κινήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Συγκρούσεις και διαφωνίες δικαιώνουν την αρχική σας θέση. Στα επαγγελματικά, θα επικρατήσει ψυχραιμία σε έκρυθμες καταστάσεις. Διαμάχες που δημιουργούν προβληματισμούς με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και διεκδικούν τους στόχους τους.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ανακυκλώνετε καταστάσεις, κι αυτό σας δημιουργεί περισσότερα μπερδέματα παρά λύσεις. Στα επαγγελματικά, υποχθόνιες συμπεριφορές προσπαθούν να σας διαβάλουν. Δημιουργείτε συνθήκες που ανταποκρίνονται στα θέλω από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, προσπάθειες επανασύνδεσης θα πέσουν στο κενό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

: Παίρνετε αποστάσεις από τα γεγονότα για να σκεφτείτε καθαρά. Στα επαγγελματικά, αναμενόμενα προβλήματα σας παρασύρουν από τις υποχρεώσεις σας. Απρόσμενες ειδήσεις σας κάνουν επιφυλακτικούς προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφεύγουν συγκρούσεις που κρύβουν πάθος.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Προτεραιότητα η επίλυση ζητημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργασίες που προέρχονται από μυστήριες συγκυρίες. Ενεργοποιηθείτε πριν χαθεί ο έλεγχος από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία που αναπτερώνει το ηθικό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υψηλή αυτοεκτίμηση και αλαζονεία κρύβουν κινδύνους για τις επαφές σας. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε απαιτητικές υποχρεώσεις χωρίς να λείπουν το άγχος και το στρες. Η συμπεριφορά σας αποτρέπει αρνητικές σκέψεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναλώνονται σε επικοινωνίες και όχι κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με ευρηματικότητα αποδράστε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικές συνεργασίες ανατρέπονται με καλύτερο ορίζοντα. Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις και πλησιάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απογοητεύονται από τα γεγονότα αλλά δεν πτοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Καταστάσεις στις οποίες αντιδράτε ενστικτωδώς με κίνδυνο να εκτεθείτε σε συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούν ανατροπές στα δεδομένα. Με εμπιστοσύνη και υποστήριξη στηρίζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίζουν με επιτυχία νέα γνωριμία με προοπτική εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι απόψεις σας ενοχλούν τα στερεότυπα κοντινών σας προσώπων. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες σας διαμορφώνετε νέες συνεργασίες. Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σας στενοχωρούν με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ιδέες και αντιλήψεις σας κάνουν αδιάφορους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις που παρουσιάζονται για την επάνοδό σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στην πλάνη, πιθανότατα να σας βγάλει εκτός στόχων. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τις εξελίξεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόσμενο ενδιαφέρον εκδηλώνεται στον επαγγελματικό τους χώρο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Κάποιες μικρές τροποποιήσεις θα δείτε στη σχέση σας, αλλά προς το καλύτερο. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα σας βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις, ακόμη και για δέσμευση. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μη μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Τώρα, που και τα αστρολογικά είναι υπέρ του ζωδίου […]