12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Πανηγυρίζει o Ιερός Ναός «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου

Στις 23 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, είναι η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς o ενοριακός Ιερός Ναός «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός ‘Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου.

Την ήμερα της εορτής, Τρίτη 23 Αύγουστου 2022 και  ώρα 7.00 π.μ. θα τελεστεί  ο ‘Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Το απόγευμα της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Παράκλησις προς την Κυρία Θεοτόκο.

Περισσότερα Άρθρα

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου: ΚΙΑΝΑ 2022

Το φετινό φεστιβάλ ΚΙΑΝΑ 2022, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ν. Κίου, αποτελεί την κορύφωση των δράσεων όλης της χρονιάς που στην πλειοψηφία τους είναι αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Μια ποικιλία δράσεων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε παιδιά και σε ενήλικες, πηγάζει από τη λειτουργία των εργαστηρίων μας και […]

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ: 15ο Φεστιβάλ Ερμιονίδας ¨Τάκης Μανιάτης¨

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 15ο Φεστιβάλ Ερμιονίδας ¨Τάκης Μανιάτης¨ Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 29η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης Ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης από το 1988 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα πραγματοποιεί κάθε χρόνο, Χορωδιακές Συναντήσεις στην Ερμιόνη με την συμμετοχή καταξιωμένων Χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένα σημαντικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός στην Ερμιονίδα και […]