17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με τοπικά υψηλές θερμοκρασίες. Από το μεσημέρι και μετά όμβροι ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, περιοχές όπου τοπικά θα εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις, καθώς επίσης σε τμήματα της Δυτικής Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 35-36, στην Ήπειρο από 17 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 37-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37-38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες μόνο νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις

Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από διάφορες διευθύνσεις στα υπόλοιπα τμήματα έως 4-5 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με […]

Δύο νέες απόπειρες αυτοκτονίας στην Κρήτη

Συγκλονίζουν δύο νέες απόπειρες αυτοκτονίας που καταγράφηκαν στην Κρήτη κινητοποιώντας τις Aρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες όντως σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επιχείρησαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους καταναλώνοντας χάπια. Την έψαχνε ο πρώην της Η πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δήμο Μαλεβιζίου. […]