6 °C Argos, GR
28 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν είστε έτοιμοι ακόμη για να εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση. Σίγουρα θα δεχθείτε μια διπλωματική πίεση, που όμως θα πρέπει να αποφύγετε για λίγο ακόμη. Οι εξελίξεις πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τα χρονικά περιθώρια που έχετε δώσει σε κάποιο άτομο για να σας απαντήσει τείνουν να λήξουν! Μέσα σε αυτόν το μήνα θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μια καταπληκτική εποχή, που θα καταφέρετε να έρθετε σε μια οικονομική ισορροπία επιτέλους! Σε δεύτερο τόνο, διορθώστε και τις καταστάσεις σας στην οικογένειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή και πάλι με κάποιον που σας έχει βάλει σε έναν επικοινωνιακό πάγο! Ισως να είναι και ένα παιχνίδι για να κάνετε εσείς πρώτοι κίνηση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οσα και να έχουν ακουστεί για τον πρώην σας, εσείς μην κάνετε ακόμη κάποια κίνηση επικοινωνίας. Με τον ανάδρομο Ερμή, όλα είναι πιθανόν να συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Επιθυμείτε πολλές και σημαντικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά ακόμη αισθάνεστε ότι δεν είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας προσφέρουν αυτά που σας αξίζουν και αυτό είναι κάτι που σίγουρα πια έχει αρχίσει και σας βάζει σε πιο σοβαρές σκέψεις. ακόμη και να φύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν μπορείτε πια να τον σκορπάτε σε άτομα και καταστάσεις που δεν τον αξίζουν. Δώστε βαρύτητα στη δύσκολη εργασία – οικογένειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε να καταλάβετε μέσα από αυτές τις τόσο δύσκολες συμπεριφορές τι θέλει το συντροφικό σας έτερο. Οι μέρες μέσα στον Σκορπιό θα δώσουν στους ελεύθερους μια νέα ερωτική ιστορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Σίγουρα έχετε πια καταλάβει ότι ο άνθρωπός σας είναι μέσα σε πολλά προβλήματα ακόμη μπλεγμένος και δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτό που εσείς αξίζετε. Οι συζητήσεις για τη λήψη αποφάσεων θα είναι πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς που είστε καιρό μόνοι σας αισθηματικά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς μια παλιά σας ερωτική υπόθεση που εκκρεμεί τώρα επιστρέφει, και θέλει να της δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για να σας κατακτήσει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στον αισθηματικό σας τομέα, και μάλλον τώρα πρέπει να πιεστείτε για να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Η οικονομική σας ζωή τουλάχιστον θα έχει καλύτερη πορεία.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» της Λέσβου – Η ιστορία της που έγινε γνωστή χάρη στο προσφυγικό

Ο γνωστός «Δήμητρα», ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης από τη Λέσβο, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Ο Δημήτριος Καλογιάννης είναι σήμερα 64 ετών και την 06/04/21 εξαφανίστηκε. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 […]

Άγιος Νικόλαος

Από τους δημοφιλέστερους αγίους του χριστιανικού κόσμου. Η μνήμη του εορτάζεται σε Ανατολή και Δύση στις 6 Δεκεμβρίου. Ο Νικόλαος γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 270 στα Πάταρα της Λυκίας (σημερινό Γκελεμίς Τουρκίας) από γονείς ευσεβείς και πλούσιους και έτυχε επιμελημένης μόρφωσης. Αφού μοίρασε την περιουσία του στους φτωχούς, χειροτονήθηκε ιερέας και αγωνίστηκε για τη […]

Follow by Email