12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Αναστέλλεται από αύριο ο δακτύλιος

Ενισχύονται καθημερινά τα μέτρα προστασίας της Ελλάδας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Νωρίτερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε ότι από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου αναστέλλεται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Το μέτρο της αναστολής θα ισχύσει μέχρι το τέλος Απριλίου.

 Η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει όσα ακούγονται για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό.

Η αναναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος είπε επίσης πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας o Ιωάννης Ν. Τζαβέλλας  

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ιωάννη Ν. Τζαβέλλα, Λογιστή – Ασφαλιστή. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Καλωσορίζω τον Γιάννη στην παράταξη μας, έναν εξαίρετο άνθρωπο και επαγγελματία. Έχουμε κοινό όραμα και η βοήθεια του θα είναι σημαντική για […]

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού : Ας γνωρίσουμε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους

**Άρθρο της Φραντζέσκας Καραγιάννη Σήμερα, 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, αξίζει όλοι μας να στρέψουμε για λίγο την ματιά μας προς τους ιδιαίτερους συνανθρώπους μας, που γεννήθηκαν φέρνοντας ένα βαρύ φορτίο, το οποίο όχι μόνο δεν το επέλεξαν αλλά θα τους συνοδεύει και σε όλη τους τη ζωή! Στηριζόμενοι στις τελευταίες έρευνες για τον αυτισμό, […]