Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Μια απρόοπτη συνάντηση με ένα πρόσωπο που εξάπτει στο έπακρο την ερωτική σας φαντασία σάς συνεπαίρνει και σας αποσυντονίζει για λίγο από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν και οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές, παρ’ όλα αυτά, μπορείτε, πάντα με προσοχή, να κάνετε οικονομικά ανοίγματα. Ενα πρόσωπο κύρους είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρασκηνιακές καταστάσεις που είχαν, υποτίθεται, ξεπεραστεί, επανέρχονται για να λυθούν μια και καλή. Μην αναλωθείτε σε κουτσομπολιά και ίντριγκες στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με το εμπόριο. Οι υπόλοιποι προσέξτε λίγο τα νεύρα σας, γιατί είναι έντονα το τελευταίο διάστημα και μπορεί να έχετε πρόβλημα με κάποιο πρόσωπο που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας πρωτοβουλίες φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματικές σήμερα, γι’ αυτό, μαζί με τα εύσημα, θα εισπράξετε και ένα ικανοποιητικό ποσό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχυμένη η δημόσια εικόνα σας, παρ’ όλο που δεν παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο για σας, που επιμένετε στην ουσία και όχι στο φαίνεσθαι. Οι προσπάθειές σας για οικονομική βελτίωση καρποφορούν.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις από τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, έρχονται να συμπληρώσουν το θετικό κλίμα μαζί με μια ερωτική συνάντηση που σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδέες σας μπορεί να είναι πρωτοπόρες και προοδευτικές. Οι αποφάσεις σας όμως είναι μέσα στο συντηρητισμό και τις παρωχημένες αντιλήψεις. Μάλλον θα πρέπει να μπορέσετε να συμβιβάσετε αυτά τα δύο, αν θέλετε ουσιαστικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φίλοι και οι γνωστοί είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν αν κι εσείς τους δείξετε εμπιστοσύνη και να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας για να ανοιχτείτε προς αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εύνοια στα οικονομικά. Ερχονται αρκετά έσοδα και το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τα διαχειριστείτε έξυπνα, για να μη θρηνήσετε απώλειες αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια αισθηματική σχέση ενισχύεται και σταθεροποιείται και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά. Μην επαναπαύεστε όμως, γιατί τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν έρχεται χωρίς κόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εντάσεις και νεύρα σήμερα με τα συγγενικά σας, κυρίως, πρόσωπα. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν σε αψιμαχίες.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα