Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η χαρά και η ικανοποίηση που δίνει η κοινωνική ζωή επιστρέφουν για να δικαιώσουν τους κόπους σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλοί φίλοι δίπλα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεταβατική η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα, διανύετε την περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσετε μια ξεκάθαρη σχέση, καθώς οι αποφάσεις μέσα σας αρχίζουν να κατασταλάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να ετοιμάζεστε, γιατί θα χρειαστεί να δώσετε μάχες στον επαγγελματικό τομέα. Να μη φοβάστε όμως, γιατί θα βγείτε σίγουρα νικητές, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, γιατί θα σας απασχολήσει τόσο η σωματική όσο και η ψυχική τους υγεία. Συμπαρασταθείτε και δείξτε την αγάπη σας.

ΛΕΩΝ: Αρκετές θα είναι οι οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και τα εμπόδια για να τις κατακτήσετε. Προσέξτε συνεργάτες και συνεργασίες και κάντε κάτι για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να αποφύγετε τα ρίσκα στις κάθε είδους διαπραγματεύσεις σας και τα έξοδα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Η σχέση σας με το χρήμα δεν είναι απολύτως αντικειμενική και κινδυνεύετε να έχετε ζημιές.

ΖΥΓΟΣ: Οι άνθρωποι που εμφανίζονται από το πουθενά στο δρόμο της καρδιάς σας και σας εξάπτουν τη φαντασία μπορεί και να μην είναι ό,τι δείχνουν. Να είστε προσεκτικοί με τις ερωτικές σας επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή να μην ανακατέψετε τα προσωπικά με τη δουλειά, γιατί θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σας. Μια μικρή οικονομική άνοδος, ωστόσο, θα σας δώσει ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με όχι και τόσο καλή ψυχολογία καλείστε να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, ένα πρόσωπο κύρους είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε κέφι για πολλές κοινωνικότητες, παρ’ όλα αυτά, δεν θα αρνηθείτε να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, μια και το έχετε στερηθεί για μεγάλο διάστημα, λόγω συνθηκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους είτε με δυναμικό είτε με πιο ήπιο τρόπο. Οπως και να ’χει, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, αφήνοντάς σας το περιθώριο να δουλέψετε με την ησυχία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας και αυτό δημιουργεί εκκρεμότητες, τις οποίες αργότερα δεν θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα