17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Βούλευμα Συνελήφθη, χθες (20.3.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 49χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για διακίνηση ναρκωτικών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (20.3.2023) το πρωί, στo Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (20.3.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για απλή σωματική βλάβη, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για στέρηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος Συνελήφθησαν, χθες (20.3.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) άτομα, 24χρονος αλλοδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργούν ως προσωρινά υπεύθυνοι επιχείρηση συλλογής μετάλλων (Σκράπ) ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται και να στερούνται άδεια λειτουργίας. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν τμήματα μετάλλων από μηχανήματα, που όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 18.3.2023 από Αγροτικό Συνεταιρισμό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, που έγινε την 28.10.2022 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

Συνελήφθη, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί άνδρας που φέρεται να ξυλοκόπησε τη γυναίκα του στην περιοχή της Αγυιάς, στην Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν στην περιοχή του Ρίου και άμεσα προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο 34χρονος αφού χτύπησε βάναυσα την γυναίκα του με την οποία έχει αποκτήσει […]

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.2.2022) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης,  συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Συνελήφθη […]