Ευχαριστεί…εκ των προτέρων ο Δήμαρχος Γεωργόπουλος!

Αλλαγές πασχίζει να πετύχει η Ερμιονίδα στον υπο διαβούλευση δικαστικό χάρτη της χώρας, έχουμε δει τις επιστολές του Δημάρχου στους αρμοδίους, την κινητοποίηση σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο και την συμβολική κατάληψη του δικαστικού μεγάρου – αν και τέτοιες ενέργειες μάλλον δεν φτάνουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων-, έχουμε δει ακόμα και την αντιπαράθεση αφού ο νυν δήμαρχος εγκαλείται απο τον επικεφαλής της μειοψηφίας ο οποίος του καταλογίζει λουκέτα υπηρεσιών στην διάρκεια της θητείας του!

Παράλληλα έχουμε διαβάσει ερωτήματα απο τους μη κυβερνητικούς βουλευτές στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και αιτήματα, και απο τον κυβερνητικό Βουλευτή, για περιφερειακή έδρα Πρωτοδικείου στο Κρανίδι.

Σε αυτήν την κατεύθυνση υπήρξε συνάντηση την οποίαν δρομολόγησε ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και στην οποίαν παρέστη και ο δήμαρχος Ερμιονίδας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

«Παραθέσαμε τα επιχειρήματά μας, όπως αυτά περιγράφονται στο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο με έδρα το Κρανίδι» αναφέρει ο Γιάννης Γεωργόπουλος σε post στο facebook.

 

 Ο Δήμαρχος ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, ευχαριστεί… εκ των προτέρων και για να λειάνει ίσως περισσότερο το έδαφος, την ηγεσία του υπουργείου για την… θετική ανταπόκριση! «Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την θετική ανταπόκριση και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Αργολίδας, κ. Ι. Ανδριανό για τη στήριξη και την καθοριστική συμβολή που επέδειξε στο πρόβλημα μας» έγραψε ο Γ.Γεωργόπουλος.

Βέβαια, οι ηγεσίες «ξεγλιστρούν» πάντοτε με την θετική τοποθέτηση περι εξέτασης του θέματος, ένα ξεκάθαρο όχι δεν ωφελει τουναντίον δημιουργεί αντιδράσεις και συνέπειες, ακόμα κι αν ουσιαστικά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα και εν τέλει παραμένει τέτοιο

Μένουν όμως οι επιστολές, οι συναντήσεις, οι αβρότητες και τα ευχαριστήρια. Μένει το «προσπαθήσαμε αλλά δεν…» που πολιτικά, ακόμα και σήμερα στην χώρα μας, λειτουργεί!

Ευελπιστούμε βέβαια να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, αυτό που επιθυμεί και επιδιώκει η κοινωνία της Ερμιονίδας, να είναι η σημερινή θετική ανταπόκριση, ικανοποίηση του αιτήματος. 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα