Ξενύχτησαν στην ΕΣΚΑΚ για το ξύλο στο τοπικό μπάσκετ – Οι πρώτες καμπάνες «έπεσαν»!

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας συνεδρίασε χθες το βράδυ για το θέμα των επεισοδίων που οδήγησαν σε τραυματισμό αθλητή και σε αυτόφωρο αρκετούς απο τους εμπλεκομένους το περασμένο Σάββατο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Τα parapolitikaargolida  έγραψαν κατ αποκλειστικότητα τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, ενώ την Τετάρτη έδωσαν στην δημοσιότητα και τις σοκαριστικές εικόνες απο τον ξυλοδαρμό ενός εκ των αθλητών, στην διάρκεια των επεισοδίων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριο ξύλο σε γήπεδο της Αργολίδας! Ξενύχτησαν στο αυτόφωρο!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκάρουν οι εικόνες απο τον ξυλοδαρμό αθλητή σε τοπικό αγώνα μπάσκετ – Βαριές καμπάνες και μηνύσεις

Η Ένωση λοιπόν κλήθηκε χθες στις 20:00 το βράδυ να συζητήσει τα γεγονότα, να ακούσει τους εμπλεκομένους και να πάρει αποφάσεις, αποφάσεις τιμωρίας και μάλιστα αυστηρής θα έλεγε κανείς αφού τα όσα έλαβαν χώρα όχι δεν είναι τιμητικά αλλά είναι επικίνδυνα.

Στην συνεδρίαση υπήρξε…κάθοδος στην κυριολεξία! Οι εμπλεκόμενοι έφτασαν με νομικούς συμβούλους και δικηγόρους παρ ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα η συζήτηση και η διαδικασία να διαρκέσει αρκετές ώρες, το ΔΣ έληξε τις εργασίες του λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σε επίπεδο αποφάσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δυο εμπλεκόμενα σωματεία τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών ενώ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα η επίσημη ανακοίνωση για τις ποινές των παικτών και την αφαίρεση των δελτίων τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα επεισόδια σήμερα έλαβαν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις σε επίπεδο δημοσιότητας, βίντεο και φωτογραφίες φιλοξενούν μεγάλα αθλητικά site κατακεραυνώνοντας τα επεισόδια και τα όσα τα προξένησαν.

Υπενθυμίζουμε πως για την επίθεση στον αθλητή του σωματείου εκ της Κορινθίας , έχει από τον ίδιο κατατεθεί μήνυση κατά συγκεκριμένου ατόμου, με δικάσιμο την 19η Απριλίου.

Η ουσία βέβαια των ποινών είναι η ουσιαστική μεταμέλεια όλων των εμπλεκομένων, η αναγνώριση των ευθυνών στον βαθμό που τους αναλογεί και την απαλοιφή μελλοντικά ανάλογων περιστατικών.

Η Βία στα γήπεδα είναι φαινόμενο που οφείλουν όλοι α καταδικάζουν και να εξαλείφουν και όχι να το δημιουργούν, πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε για σωματεία, αθλητές και παράγοντες!

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα