ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκάρουν οι εικόνες απο τον ξυλοδαρμό αθλητή σε τοπικό αγώνα μπάσκετ – Βαριές καμπάνες και μηνύσεις

Γράψαμε κατ αποκλειστικότητα την Κυριακή τα όσα εξωφρενικά συνέβησαν σε γήπεδο της Αργολίδας το Σάββατο, στην διάρκεια αγώνα μπάσκετ τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ ομάδων της Αργολίδας και της Κορινθίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριο ξύλο σε γήπεδο της Αργολίδας! Ξενύχτησαν στο αυτόφωρο!

Τα επεισόδια κατεγράφησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και ενεπλάκησαν φίλαθλοι, παίχτες, προπονητές, παράγοντες! Σήμερα δίνουμε στην δημοσιότητα κατ αποκλειστικότητα τις εικόνες του αθλητή που δέχτηκε την ομαδική επίθεση, εις εκ των εμπλεκομένων μάλιστα τον χτυπούσε με σιδηρογροθιά και χωρίς έλεος!

Οι εικόνες που δεν τιμούν κανέναν είναι εξωφρενικές και σοκαριστικές, πολύ περισσότερο η συμπεριφορά που διαπιστώνεται στην διάρκεια των γεγονότων απο εκείνους που…απλά παρακολουθούσαν χωρίς να υποψιάζονται καν πως όλα αυτά μπορούσαν να αποβούν μοιραία ακόμα και για μια ανθρώπινη ζωή. Το γήπεδο είχε μετατραπεί σε ρινγκ και οι περισσότεροι απλά…παρακολουθούσαν.

Άλλοι δε κατέγραφαν με τα κινητά τους και καλώς έκαναν βέβαια αφού όλο αυτό το υλικό δείχνει την κατάσταση στην οποίαν έχουν οδηγήσει κάποιοι τον τοπικό αθλητισμό αφενός και αφετέρου δίνει την δυνατότητα στην δικαιοσύνη και στα αρμόδια όργανα να επιληφθούν!

Πολλοί εκ των εμπλεκομένων κατέληξαν εκείνο το βράδυ στο τμήμα. Στο δε συλληφθέντα για την επίθεση με σιδερογροθιά κατατέθηκε απο τον αθλητή που δέχτηκε την επίθεση μήνυση και η δίκη ορίστηκε χθες για τις 19 Απριλίου.

Βέβαια, εκτός της δικαιοσύνης θέση έχει ήδη λάβει η ΕΟΚ η οποία έχει τιμωρήσει με 4 αγωνιστικές την ομάδα της Αργολίδα, οι αγώνες της θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι αθλητές που ενεπλάκησαν κινδυνεύουν ακόμα και  με παύση δελτίου για 12 μήνες. Το ζήτημα για το σωματείο της Αργολίδας θα απασχολήσει και την αρμόδια επιτροπή κατά της βίας των γηπέδων.

Η τοπική ένωση, η ΕΣΚΑΚ, συνεδριάζει αύριο προκειμένου να συζητήσει το θέμα και να λάβει επι αυτού θέση, σε κάθε περίπτωση και η δική της απόφαση οφείλει να είναι τέτοια που θα περιφρουρεί το άθλημα και θα θέτει εκτός τέτοιες συμπεριφορές. Στο μικροσκόπιο θα τεθούν και το φύλλο αγώνος και οι μαρτυρίες των διαιτητών της συνάντησης αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό.

Οι καμπάνες οφείλουν να είναι βαριές διότι τα όσα έλαβαν χώρα, όχι απλά δεν τιμούν κανέναν και δεν πρεσβεύουν τον αθλητισμό αλλά είναι επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα και την ανθρώπινη ζωή. Κάποιοι μετα απ όλα όσα συνέβησαν θα πρέπει όχι μόνο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους αλλά και να αποχωρήσουν δια παντός απο τον αθλητισμό. 
Η στιγμή της επίθεσης

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα