Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Μαίου

ΚΡΙΟΣ: Προκύπτουν θέματα υγείας, που το μόνο που θέλουν να σας δείξουν είναι ότι πρέπει να ασχολείστε λίγο πιο σχολαστικά με τον οργανισμό σας και την καλή φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ Ενας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, πρέπει να κατευθύνετε την αναστάτωση σε δημιουργικά κανάλια, μακριά από το φλερτ, για να μη ρισκάρετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα της οικογένειας, του σπιτιού θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα και δεν θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο, παρ’ όλο που θα είναι εύκολο να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοφτοί και τραχείς στο λόγο σας, θα βγάλετε τα άπλυτα των συνομιλητών σας στη φόρα, αλλά και θα μιλήσετε σκληρά σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Προσέξτε για να μη δημιουργηθούν ρήξεις.

 

ΛΕΩΝ: Ένα οικονομικό ζήτημά σας που εκκρεμεί εδώ και καιρό θα έχει σήμερα την ευκαιρία να λυθεί. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα, οργάνωση και πρόγραμμα από εσάς, που επικρίνετε τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των άλλων θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον υψηλό, προκειμένου να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Χαλαρώστε λίγο, η ζωή θέλει και διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ: Τα ψέματά σας μπορεί να αποκαλυφθούν και τότε θα εκτεθείτε απέναντι σ’ αυτούς που θέλετε να κρυφτείτε. Να ξέρετε ότι η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, όσο σκληρή κι αν ακούστηκε αρχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απευθύνεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους φίλους, είτε ακόμα και στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον, για βοήθεια και συμπαράσταση σ’ αυτά που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε ό,τι κι αν σας ανατεθεί σήμερα και να εισπράξετε τα ανάλογα εύσημα, φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του χρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μυαλό σας τρέχει σε διακοπές, αλλά δεν είναι ώρα ακόμα. Γι’ αυτό ασχοληθείτε λίγο με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και αφήσετε τα ταξίδια για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ερωτικοί, αγαπησιάρηδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρήματα έρχονται από το πουθενά. Μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση θα σας δώσει μικρή οικονομική ανάσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι «κακές» συνεργασίες καλό θα ήταν να τελειώσουν. Οι σχέσεις χρειάζονται ξεκαθαρίσματα, ενώ οι φιλίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα