Η Αργολίδα τιμά τους Εθνικούς Αγώνες και την Εθνική Αντίσταση κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

Σας προσκαλούμε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου να τιμήσετε µε την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισµού και του φασισµού, που θα πραγματοποιηθούν στο Ναύπλιο.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ιωάννης Μαντζούνης
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 Δηµήτριος Πτωχός

Γενικός Σηµαιοστολισµός από της ογδόης πρωινής ώρας µέχρι της δύσης του ηλίου της 9ης Μαΐου. Φωταγώγηση όλων των δηµοσίων, δηµοτικών και κοινοτικών καταστηµάτων, των καταστηµάτων Νοµικών Προσώπων Δηµοσίου Δικαίου και των τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου µέχρι τις πρωινές ώρες της εποµένης ηµέρας.

11:00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Σεβασµιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση οµιλίας από τον κο Τόλη Κοϊνη , µαθηµατικό 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου.
11:30 Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο, της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάµεων, του Δήµου, των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεµιστικών οργανώσεων, στο Ηρώον του Ναυπλίου, όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη µνήµη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.
Η τελετή θα ολοκληρωθεί µε την ανάκρουση του Εθνικού Ύµνου.
Παρακαλούνται όπως φροντίσουν για τα σχετικά µε:
• την οργάνωση των ιεροτελεστιών: η Ι. Μ. Αργολίδος • τη συµµετοχή του στρατού: : η Υ.Δ.ΥΠ. Ναυπλίου
• τον σηµαιοστολισµό, τη φωταγώγηση, την παρουσία της Φιλαρµονικής και την προετοιµασία του χώρου: ο Δήµος Ναυπλιέων
• την τήρηση της τάξης: η Αστυνοµική Διεύθυνση Αργολίδας.
Τελετάρχες ορίζονται ο κ. Ιωάννης Στάθης υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και ο κ. Στυλιανός Γκουριώτης υπάλληλος του Δήµου Ναυπλιέων.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα