Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (8.5.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, καθώς και -6- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (8.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -2- ημεδαποί, ηλικίας 24 και 18 ετών, αντίστοιχα και -1- ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθαν σε οικία με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (8.5.2024) το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αιγιών –Αγίου Νικολάου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 72χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια κατακρημνίστηκε σε χάνδακα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα