Eurovision 2024: Η Κύπρος και οι υπόλοιπες 9 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό

Η Κύπρος με τη Silia Kapsis τα κατάφεραν, με την 17χρονη να ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στο stage την 11η Μαΐου. Πλαισιωμένη από 4 άντρες χορευτές, κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ τα γραφικά -που υπάρχουν στο σύνολο της εμφάνισης- καθήλωσαν. Το τραγούδι έγραψαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel, ενώ τη σκηνοθεσία για του video clip ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας.

Οι Σερβία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ουκρανία, Λιθουανία, Φινλανδία, Κροατία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο, προκρίθηκαν επίσης με τα στοιχήματα να επιβεβαιώνονται.

Η Κροατία παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη του τελικού, με τον Baby Lasagna να ανεβαίνει στο stage και να ερμηνελύει το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», ξεσηκώνοντας την αρένα.

Eurovision – Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Έξι χρόνια μετά την 2η θέση με την Κύπρο, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης. Η pop star άνοιξε το σόου του Α’ Ημιτελικού με ένα μοναδικό act, τραγουδώντας Fuego.

Όπως ήταν αναμενόμενο απογειώθηκε και έκανε το κοινό να παραληρεί με τα λικνίσματά της! Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κοινό στην αρένα του Μάλμε και έγραψε ξανά ιστορία.

 

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα