Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί την 6.5.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, αφαίρεσε από οικόπεδο -2- μπαταρίες φορτηγών οχημάτων. Τέλος κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί την 6.5.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης αφαίρεσε από όχημα τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα. Επιπλέον, για την υπόθεση κατηγορείται 35χρονη ημεδαπή, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε περίστροφο μετά -6- φυσιγγίων, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα