Γιάννης Μανιάτης από Τρίπολη: Εμείς στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είμαστε η μοναδική ουσιαστική αντιπολίτευση στο εθνικό κοινοβούλιο και στην κοινωνία

 Εμείς, στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είμαστε η μοναδική ουσιαστική αντιπολίτευση στο εθνικό κοινοβούλιο και στην κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται το στυλ να κάνω επικοινωνιακά σου ή να λέμε για τους ξένους παρατηρητές στις εκλογές. Αυτά όλα, είναι ουσιαστικά, νερό στο μύλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαίρεται πολύ να έχει απέναντί του τον Κασσελάκη. Αντίθετα, με τον Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ, απέναντί του, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την κυβέρνηση και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα“.

Αυτό, δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο καθηγητής (Πανεπιστήμιο Πειραιώς), πρώην Υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης Μανιάτης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το βράδυ της 9ης Ιουνίου. ” Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορεί να γίνει και θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση το βράδυ των εκλογών“, δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Νωρίτερα, καυτηρίασε όλες τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Στάθηκε στα εξωτερικά θέματα, στα ζητήματα της ακρίβειας, στο κράτος δικαίου και στην Δικαιοσύνη, στην δύσκολη διαβίωση των πολιτών.

Τοποθετήθηκε και στο θέμα που βάζει η Ν.Δ. και που έχει να κάνει με το διακύβευμα των εκλογών (σταθερότητα, συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου της χώρας ή αμφισβήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε φρενάρισμα όλων των πεπραγμένων της κυβέρνησης).

Ο Γιάννης Μανιάτης, είπε, χαρακτηριστικά τα εξής: ” Αυτό που κινδυνεύει στις ευρωεκλογές δεν είναι αυτό που εκβιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κόσμο. Επειδή δεν έχει να πει τί έχει προσφέρει ως κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, λέει, ψηφίστε με, γιατί κινδυνεύει η σταθερότητα της χώρας,. Είναι δυνατό ένας Πρωθυπουργός με 41 % και με 158 βουλευτές να λέει αυτό το πράγμα; Πιθανά, εάν το πιστεύει, ή είναι ανίκανος να κυβερνήσει με 158 βουλευτές ή εκβιάζει το λαό. Ας διαλέξει ο ίδιος ποιο είναι το σωστό. Αυτό που κινδυνεύει είναι η αλαζονεία της κυβέρνησης. Είναι μία κυβέρνηση που πιστεύει ότι, επειδή δεν έχει αντιπολίτευση, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Διαχειρίζεται τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης με έναν τρόπο, εξαιρετικά αδιαφανή και φτάσαμε στο σημείο, η Ευρωπαική Εισαγγελία, να εγκαλεί την Ελλάδα και να κάνει έρευνα για περίπου 600 διαγωνισμούς που ανατέθηκαν, απευθείας, με ένα συνολικό ποσό, ύψους 2,5 δισ. ευρώ”.

Ο πρώην Υπουργός και Υφυπουργός, μίλησε σε καφέ της Τρίπολης, στους φίλους και στα μέλη του κόμματος.

” Θέλουμε ισχυρή Ευρώπη, ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Σ’ αυτόν τον απαιτητικό αλλά και όμορφο αγώνας σας καλώ να βαδίζουμε μαζί“, ανάφερε ο Γιάννης Μανιάτης, κλείνοντας την ομιλία του.

Μαζί του ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Μανιάτης, βρέθηκε στη Σπάρτη και στη Μεγαλόπολη.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα