Γ.Μαλτεζος: δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί εις βάρος του Δήμου Άργους Μυκηνών

Στο αυτοφωρο οδηγήθηκε εργολάβος που συνελήφθη να αποθέτει απορρίμματα στην ανενενεγή χωματερή του δήμου Άργους-Μυκηνών!

Ο εργολάβος απο την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο, άγνωστο με ποιου εντολή ή παρότρυνση παρ ότι κλειστός και ανενεργός!

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος κατέθεσε μήνυση και απο υον χώρο της χωματερής έστειλε αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμά για τον όποιο μελλοντικά πιθανό εργολάβο ή οιο δήποτε που θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο!

“Τέτοιες ενέργειες δεν επιτρέπονται απο κανέναν και σε κανέναν! Ο χώρος είναι ανενεργός  και οφείλουν ολοι να το σέβονται. Ως δημος προωθούμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και το ΚΔΑΥ. Κανείς δεν θα σταθεί ανάχωμα σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί εις βάρος του Δήμου Άργους Μυκηνών” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαλτέζος.

Στο χώρο της χωματερής μαζί με τον δήμαρχο βρεθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Σάσα Αργυροπούλου και η συνεργάτης του Γιάννη Μαλτέζου Σωτηρία Παπαδόπουλου.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα