Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών στην Αργολίδα, Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση κλοπής οχήματος και -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, αντίστοιχα, που έγιναν την 20.4.2024, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -53- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (21.4.2024) το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι (τύπου πεταλούδα), με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 3.2.2023 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 19 και 35 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (21.4.2024) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (21.4.2024) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ανήλικος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα