Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Φήμη, αναγνώριση έντονη δραστηριότητα και αλλαγές. Οτιδήποτε νομίζετε ότι σας αφορά, θέλετε να παίρνετε ενεργό μέρος στις εξελίξεις και, αν είναι δυνατόν, να είστε εσείς οι ηγέτες. Οι φιλοδοξίες σας έχουν πρωτότυπο χαρακτήρα. Σήμερα ευνοείται το εμπόριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ρομαντισμός θα σας επηρεάσει πολύ, μιας και έλκεστε από τέτοιου είδους καταστάσεις. Οτιδήποτε, όμως, απειλεί την ελευθερία των κινήσεών σας, προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε. Καλλιτεχνικές οι τάσεις σας, αλλά προβληματικές οι σχέσεις σας με τις γυναίκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισχυρές οι φαντασιώσεις και οι επιθυμίες σας, έχουν πολλές πιθανότητες να επιτευχθούν, όσο και οι στόχοι σας, μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για έναν κοινό σκοπό. Κοινωνικοί, συζητήσιμοι, οι άνθρωποι χαίρονται την παρέα μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξυπνούν μέσα σας κρυμμένες φιλοδοξίες, αλλά και το επιχειρηματικό σας ένστικτο. Θα διακριθείτε για τις ικανότητές σας και θα αναγνωρισθούν τα προσόντα σας, τόσο από τον επαγγελματικό όσο και από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΛΕΩΝ: Εύνοια σε όσους ταξιδεύουν για δουλειές ή επιμόρφωση, αλλά και σε αυτούς που διδάσκουν ξένες γλώσσες. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ανεξάρτητοι, αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν θέλετε με τίποτα να εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που σας δεσμεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ; Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι κλειστή, δύσκολη, με κάποια τραχύτητα. Νιώθετε έντονη ερωτική διάθεση και είστε έτοιμοι να ενδώσετε στον οποιονδήποτε πειρασμό φανερωθεί μπροστά σας. Σας έλκουν ο κίνδυνος, το άγνωστο και το «μυστικό».

ΖΥΓΟΣ: Επαφές και σχέσεις με άτομα που ταξιδεύουν πολύ, αλλά και με άτομα που κάνουν μποέμικη ζωή. Θα έρθουν κάποιες σποραδικές επιτυχίες σε συνεργασίες και νομικές υποθέσεις, αλλά δεν υπόσχονται σταθερότητα και άνοδο. Στο τέλος της ημέρας θα είστε απογοητευμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες αν είστε ταλαντευόμενοι ή αναποφάσιστοι. Το κέρδος σας έρχεται, ωστόσο, από τις συνηθισμένες σας ασχολίες παρά από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Οι άνδρες θα έλκονται από γυναίκες με ουδέτερη προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θερμοί και τρυφεροί στα ζητήματα καρδιάς, αλλά ασταθείς στις επιδιώξεις σας και καθόλου ξεκάθαροι. Η τύχη, παρ’ όλα αυτά, είναι με το μέρος σας και φέρνει κέρδη από την ενασχόληση με τα παιδιά, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά και τις γυναίκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα δημιουργήσετε δεσμούς ή και θα χαλάσετε σε μια στιγμή της ζωής σας που δεν το θέλετε καθόλου. Θα απογοητευθείτε από την οικογενειακή ζωή, παρόλο που όλο σας το ενδιαφέρον περιστρέφεται σ’ αυτήν. Αν σκοπεύετε να δουλέψετε από το σπίτι, ευνοείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αστάθεια στις ιδέες, διαρκείς εναλλαγές στη διάθεση και την ψυχολογία σας δημιουργούν προβλήματα στις επικοινωνίες σας. Είναι τόσο γεμάτη η σκέψη σας από επιθυμίες και ιδέες, ώστε δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ενα ταξίδι μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Σπατάλη ή και χάσιμο χρημάτων από επενδύσεις που δεν πρόκειται να αποδώσουν και συμβάλλουν στην αρνητική διαμόρφωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η επιτυχία σας έρχεται από τα δημόσια αγαθά ή με ασχολίες που απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα