Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε παντοδύναμοι. Το ερώτημα είναι θα αλλάξετε την κατάσταση προς το καλύτερο ή θα παρασυρθείτε από την παντοδυναμία σας και θα καταστρέψετε στο πέρασμά σας τα πάντα; Εσείς αποφασίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Συγκρούσεις και τσακωμοί με συναδέλφους αλλά και φίλους σάς αποπροσανατολίζουν και σας αναγκάζουν να αποτραβηχτείτε για κάποιο διάστημα, ευτυχώς σύντομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κουραστήκατε να προσπαθείτε να κάνετε τη δουλειά σας σωστά και στεναχωριέστε να βλέπετε να ανεβαίνουν ιεραρχικά άνθρωποι που δεν αξίζουν όσο εσείς. Η αναγνώριση όμως έρχεται, υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητα είναι πολύ εξαντλητική. Σκέφτεστε ήδη διακοπές και εξωτικούς προορισμούς. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια σύντομη απόδραση.

ΛΕΩΝ
Δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις ερωτικές υποσχέσεις που θα δώσετε, γι’ αυτό μην το κάνετε καθόλου. Σας βάζουν σε πειρασμό πρόσωπα που εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σας και εξάπτουν την ερωτική σας φαντασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο,τι δεν είναι αληθινό σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, σήμερα τελειώνει. Σας αποκαλύπτονται όλα τα κρυφά και ανομολόγητα των ανθρώπων που συμμετείχαν σε σχέσεις και συνεργασίες μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ
Τα προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν δεν είναι εύκολο να ανιχνευτούν, ίσως γιατί οφείλονται περισσότερο στην κακή σας ψυχολογία και όχι σε κάτι παθολογικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προτιμήστε να ασχοληθείτε σήμερα περισσότερο με τα παιδιά σας, αν έχετε, ή με τα παιδιά των άλλων. Δημιουργική φαντασία και έμπνευση θα είναι τα ατού σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα προτιμήσετε το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους από τις κοινωνικότητες και τους φίλους. Οι γυναίκες της οικογένειάς σας έχουν να σας πουν πολλά, αλλά και να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν ευνοούνται οι επικοινωνίες. Είτε θα σας ξεγελάσουν είτε θα αναγκαστείτε να πείτε ψέματα για να γίνει η δουλειά σας όπως πρέπει. Αυτό, όμως, σύντομα θα αποκαλυφθεί και τότε θα πρέπει να πληρώσετε τις συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βάλτε φρένο στην αγοραστική σας μανία και σταματήστε να κάνετε άσκοπα έξοδα για άχρηστα πράγματα. Βάλτε σε μια τάξη τα εισοδήματά σας και υιοθετήστε έναν πιο συντηρητικό τρόπο αγορών.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ρομαντισμός σας ξεπερνά το μέτριο. Ο αισθησιασμός σας επίσης. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα περάσει αξέχαστα μαζί σας κάτω από αυτές τις συνθήκες.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα