Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα χρειαστεί να μιλήσετε και πολύ για να περάσετε το δικό σας, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Με λίγα λόγια και περιεκτικά σε νοήματα θα περάσετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Δυνατότητα να επιτύχετε σε πρακτικές, οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες. Χειρουργική ακρίβεια στο λόγο, που δομημένος και περιεκτικός θα φέρει συνεννόηση και καλή συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καίριες παρεμβάσεις στις συζητήσεις με ατάκες που επισημαίνουν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Μην επαναπαύεστε, όμως, γιατί έρχονται και δύσκολες μέρες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ από τη μία νιώθετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, απ’ την άλλη καλλιεργείτε συναισθήματα κτητικότητας και εξάρτησης από τον σύντροφό σας. Δυσκολεύεστε ως εκ τούτου να αποφασίσετε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να σας προκύψουν κρυολογήματα και διάφορες ενοχλήσεις με την υγεία σας, κάτι που σας καθιστά σαφές ότι πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την καλή κατάσταση του οργανισμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενθαρρύνεται η ενασχόληση με τα παιδιά και τα προβλήματά τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τις γυναίκες και είναι έντονη η επιθυμία σας για την απόκτηση ενός απογόνου.

ΖΥΓΟΣ
Ενισχυμένη η τάση σας να επιστρέφετε στο παρελθόν και η ανάγκη σας να αναζητήσετε τις ρίζες σας. Τονισμένη όμως και η εμμονή σας σε παρωχημένες ιδέες και απόψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η επικοινωνία σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, καθώς οι απόψεις σας βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις και οι συζητήσεις καθοδηγούνται από την παρόρμησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απαγορεύονται τα σοβαρά έξοδα και οι οικονομικές επενδύσεις. Η σχέση σας με την ύλη και το χρήμα δεν είναι ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ξοδεύετε περισσότερο με το ένστικτο της στιγμής, παρά με την ορθή σας κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Αποζητάτε την προσοχή και διογκώνετε τα προβλήματά σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες για να σας προσέξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν λειτουργήσετε εν θερμώ, μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές, οι συνέπειες των οποίων είναι αδιευκρίνιστες και ανεξέλεγκτες. Ακατάλληλη ημέρα για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ
Νέες γνωριμίες με γυναικεία, κυρίως, πρόσωπα. Προσέξτε επίσης την τάση σας να αγκιστρώνεστε από τους φίλους σας και να νιώθετε εξαρτημένοι από τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα