Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 07 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να ξεκινήσουν εντάσεις στην οικογένεια ή το ευρύτερο περιβάλλον σας, τις οποίες καλείστε να χειριστείτε με ψυχραιμία. Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού σήμερα, σας «πιάνει», γι’ αυτό δώστε προσοχή στα λόγια και τις πράξεις σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας σκαμπανεβάζει. Αρκετά θα είναι τα νεύρα σας, αρκετή η κούραση και τα διάφορα ψυχοσωματικά που κάνουν την εμφάνισή τους λόγω του άγχους από τις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά, οι επενδύσεις, οι κερδοφόρες πηγές και η ανεύρεσή τους, θα είναι τα κυρίαρχα θέματα σήμερα. Πάντα να έχετε το νου σας, με αυτούς που σας υπόσχονται εύκολα κέρδη και να μη δείξετε την παραμικρή εμπιστοσύνη στην τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η διάθεσή σας πρόκειται να πέσει, το ίδιο και η ψυχολογία σας. Το καλό νέο είναι ότι η επιρροή αυτή δεν κρατά πολύ. Προσέξτε όμως, τις οικονομικές δοσοληψίες σας.

ΛΕΩΝ: Να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, σε κάθε περίπτωση σήμερα. Προστριβές με φίλους, ρήξεις με τις σχέσεις, αισθηματικές ή συνεργασίες, αλλά και εσείς οι ίδιοι, με δυσκολία σήμερα συγκρατείτε τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απομακρύνεστε από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Θα τα χρειαστείτε στην πορεία του έτους αλλά και σήμερα ειδικά, θα θελήσετε να τα έχετε κοντά σας, προκειμένου να ξεπεράσετε πιθανές, ψυχολογικές ευαισθησίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερά της, και οι συναναστροφές σας γίνονται μηχανικά. Ίσως θα έπρεπε να αποφασίσετε να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο, στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από το γεγονός ότι οι ιδέες σας, βρίσκουν τους κατάλληλους ανθρώπους και την πρέπουσα ανταπόκριση ώστε να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν πρακτικά. Αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας και ικανοποιήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναισθηματική φόρτιση, ευαισθησίες που είχατε ξεχασμένες, έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι. Μην ανησυχήσετε όμως, και πολύ γιατί η  αισιοδοξία σας παραμένει αλώβητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε άνετα σήμερα, να εμπιστευθείτε τα ένστικτα και τις διαισθήσεις σας, που λειτουργούν εκπληκτικά ορθά και σας δίνουν λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να σχεδιάσετε εποικοδομητικά το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικροενοχλήσεις υγείας θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση και θα σας αγχώσουν με τα συμπτώματά τους. Αυτό, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τη δουλειά και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα ήταν καλύτερο να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρουσιάζεται ένας έρωτας που θα σας αναστατώσει και θα σας ενθουσιάσει, αλλά που όμως, δεν έχει πολλές πιθανότητες να ευδοκιμήσει και να κρατήσει πολύ. Πριν απογοητευτείτε, δώστε στον χρόνο την ευκαιρία να κάνει σωστά τη δουλειά του, μια και ξέρει καλύτερα από εσάς.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα