Στην αντεπίθεση περνά ο Κωστούρος για τις οφειλές!

Ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων και η παράταξη του καταλογίζουν “πανικό” στη δημοτική αρχή και ειδικότερα στο δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό και στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Φραγκιουδάκη

Την αντίδραση της προηγούμενης δημοτικής αρχής προκάλεσε η κοινή συνέντευξη τύπου του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού και του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Φραγκιουδάκη με αντικείμενο την δεινή οικονομική κατάσταση που παρελήφθη,  τις οφειλές πλέον των 10 εκ ευρώ και την επιλογή της δανειοδότησης για την άρση του αδιεξόδου.

Βγήκαν με νούμερα Ορφανός – Φραγκιουδάκης – Μονόδρομος η λήψη δανείου

Η παράταξη Κωστούρου αμφισβητεί και αυτή τη φορά τις οφειλές,  μιλά για πανικό της δημοτικής αρχής αλλά και για άρνηση του Ναυπλιακού λαού στην επιλογή του δανείου.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Ναύπλιο,  Επόμενη Μέρα “

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το εξής:  Στο δημόσιο διάλογο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων δια στόματος τόσο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Ορφανού όσο και του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκη παρατηρείται μια μετατόπιση της επιχειρηματολογίας τους σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2024.

 Ψελλίζουν με νομικίστικους όρους ότι η απελθούσα Δημοτική Αρχή ήταν υπεύθυνη για την κατάρτιση και τη ψήφιση του. Τι υπονοείται ότι αν είχε ψηφιστεί τώρα θα τον αποδεχόσασταν;; 3 μήνες από τότε που εκθέσατε με το «πλασματικό» αφήγημά σας Υπαλλήλους, Οικονομική Υπηρεσία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Οικονομικό Παρατηρητήριο και άλλους και αφού συγκρουστήκατε με την πραγματικότητα ξαναθυμηθήκατε την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους προϋπολογισμούς που αφορίσατε!

Ποιον προϋπολογισμό θα αναμορφώνατε ως Δημοτική Αρχή τον «πλασματικό» με τα «μαγικά κουτάκια» ψηφισμένο από την προηγούμενη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου;; Μάλλον ψάχνεται για κορόιδα. Η αλήθεια είναι όμως μία και μοναδική. Το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΔΑΝΕΙΟ των 11 εκ. ευρώ που θέλετε να λάβετε τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων δεν τους βρίσκει σύμφωνους. ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!! Ας σταματήσει εδώ η μόχλευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραπληροφόρησης.

Υπάρχει ανακολουθία και αναξιοπιστία από τη μεριά σας. Τουλάχιστον σεβαστείτε τους συμπολίτες μας και φανείτε συνεπείς απέναντι τους. Αδιάψευστος μάρτυρας των λεγομένων μας αποτελούν τα δύο δελτία τύπου «Όραμα Δημιουργίας» και «Δήμου Ναυπλιέων » εκεινη την ημέρα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης για το τι συμφωνήθηκε για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα.

ΥΓ: Πείτε και καμία αλήθεια. Ξεκινήστε από το ποσό που αναφέρετε εσείς σαν έλλειμμα (10,8 εκατομμύρια)  δεν είναι οφειλές. Αρκετά πια.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα