Πτωχός: Η περιοδεία στην Αρκαδία και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας

post του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τα σημεία που επισκέφθηκε

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε έργα και να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας σε κάποιες από τις περιοχής της Αρκαδίας.

Κάναμε συναντήσεις με Δημάρχους και συνεργάτες, καταγράψαμε τα προβλήματα, μοιραστήκαμε σκέψεις και συζητήσαμε επί συγκεκριμένων λύσεων.
 Η ημέρα μας άρχισε με τη διαδρομή της παλαιάς Ε.Ο. Τρίπολη-Πύργος και με στάσεις σε θέσεις κόμβων όπου προτείνονται παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας.
 Ακολούθησαν τα Λαγκάδια και η Δημητσάνα με αυτοψία στις θέσεις που καταγράφονται προβλήματα καταπτώσεων από τα πρανή της Εθνικής Οδού, ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη για μελέτες και ζητήματα της περιοχής, παρουσία Αντιδημάρχων.
 Αμέσως μετά, επισκεφτήκαμε την Καρύταινα και τη νέα γέφυρα Αλφειού με την προτεινόμενη μελέτη, τη συντήρηση και την ενίσχυση να έχουν τον πρώτο λόγο και ακολούθησε το Παλαιοντολογικό πάρκο με αυτοψία στο έργο που εξελίσσεται εκεί.
 Στη Μεγαλόπολη, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Μιχόπουλου και Αντιδημάρχων, ενημερώθηκα για το έργο του Γηροκομείου, για περιοχές που απασχολούν το ΣΔΑΜ, ενώ επισκέφτηκα το Αρχαίο Θέατρο, αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου η Περιφέρεια έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, και την αλλαγή του χλοοτάπητα.
Τέλος, με την επιστροφή μας στην Τρίπολη, επισκέφτηκα έργα κόμβων και περιμετρικών οδών, μαζί με τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα