Τελεσίγραφο στο δήμο Ναυπλιέων:«Πληρώστε μας αλλιώς κόβουμε τις συνδέσεις!»

Εταιρία κινητής τηλεφωνίας ζητά από την δημοτική αρχή αποπληρωμή οφειλών που χάνονται σε βάθος 10 ετών προκειμένου να μην κόψει τις τηλεφωνικές συνδέσεις στα…σχολεία!

Το θέμα των οφειλών σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας από το δήμο Ναυπλιέων απασχόλησε την επικαιρότητα από την έναρξη της χρονιάς και βεβαίως την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής η οποία ήρθε αντιμέτωπη με το πρόβλημα.
Τότε η δημοτική αρχή Ορφανού δημοσίευσε το θέμα όμως σήμερα καλείται και να το λύσει ασχέτως του εάν ευθύνεται η όχι για την συσσώρευση των χρεών!
Όπως η ίδια λέει σε ανακοίνωσή της η εταιρία ζητά πληρωμή με πρόσφατη επιστολή της και προειδοποιεί με διακοπή των συνδέσεων!

«Στην προσπάθειά του να «εκπληρώσει άλλες υποχρεώσεις» άφησε απλήρωτους τους λογαριασμούς των σχολικών τηλεφώνων για πάνω από 10 χρόνια. Με επιστολή της η COSMOTE απαιτεί από τον καταχρεωμένο Δήμο που άφησε ο τέως δήμαρχος να πληρώσει την «νύφη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας»

Μάλιστα η παράταξη του δημάρχου δίνει στην δημοσιότητα και βίντεο όπου χαρακτηρίζει απαράδεκτη την  αντίδραση του τέως δημάρχου στο άκουσμα της είδησης ότι κινδυνεύουν οι πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών του Δήμου λόγω της διακοπής των τηλεφώνων. Σημειώνεται δε η αναφορά πως  τα τηλέφωνα των σχολείων δεν θα διακοπούν ποτέ ενώ χθες μόλις ήρθε απόφαση διακοπής από την Cosmote.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής τον Ιανουάριο οι οφειλές αγγίζουν τις  235.000ευρώ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα