Οι έμποροι Ναυπλίου εκδράμουν στη Μεσσήνη

Στα πλαίσια των συνεχόμενων δράσεων μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με μεγάλη χαρά για την μονοήμερη εκδρομή που πρόκειται να υλοποιήσει ο Σύλλογός μας στην Μεσσήνη.

Είναι μία πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου για μέλη και για μη μέλη , για φίλους και γνωστούς , που θεωρούμε ότι προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για πολιτιστική εμπειρία, επαγγελματική δικτύωση και διασκέδαση μέσω μια ευρύτερης συμμετοχής.

 

📌Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2024

 

👉Πρόγραμμα Εκδρομής:

🚌Αναχώρηση νωρίς το πρωί από προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.

🏛Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης Ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό. Όλοι οι συμμετέχοντες, , θα απολαύσουν την ξενάγηση και την ιστορική εμπειρία στον χώρο, όπως το αρχαίο θέατρο, το στάδιο το ναό του Ασκληπιού μαθαίνοντας για την αρχαία πόλη και τα εντυπωσιακά της μνημεία.

✅Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης

🍖Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο Προαιρετικά κοινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Το κόστος του γεύματος δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο και θα πληρωθεί από τους συμμετέχοντες με ατομικά έξοδα ( κόστος 15,00 το άτομο). Θα υπάρχει έκπτωση για παιδικό μενού.

 

⏰Ελεύθερος χρόνος για όλους τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την πόλη της Μεσσήνης

Επιστροφή αργά το απόγευμα στο σημείο αναχώρησης.

 

📌Κόστος Συμμετοχής:

25,00 ευρώ ανά άτομο (χωρίς το φαγητό). Περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν , είσοδο και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με ξεναγό.

 

🟥☎Δηλώσεις Συμμετοχής έως και Σάββατο 26/10/2024

στο mail του Συλλόγου e.sillogosnafpliou@gmail.com και στα τηλέφωνα 2752021998 και 6973939006

 

🔷Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωσή σας!

 

Με εκτίμηση εκ του ΔΣ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα