«Βάπτισμα πυρός» στα Χανιά για τον Παναργειακό! Σπουδαία εκτός έδρας νίκη!

Η νίκη αφιερώθηκε στον αγαπημένο φίλαθλο της ομάδας Παναγιώτη που έφυγε απο τη ζωή πριν απο λίγες ημέρες

Χανιά -Παναργειακός 1-2 τελικό.

Ο Παναργειακός παίρνει μεγάλη νίκη ,την πρώτη του και μάλιστα εκτός έδρας στην έδρα των Χανιών με σκορ 1-2. O Παναργειακός μετά από τρεις ήττες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έβγαλε ψυχή και πέρνει μεγάλο διπλό στην έδρα των Χανιών με ανατροπή.
Βρέθηκε να χάνει από την γηπεδούχο ομάδα πολύ νωρίς στο 8ο λεπτό με γκολ τον Λεμονή, αλλά απάντησε πολύ γρήγορα με σκόρερ τον Λύγκα με απευθείας φάουλ και πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Καρυπίδη με κεφαλιά στο 44ο λεπτό. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τις πιο κλασικές τις είχε ο Παναργειακός ο οποίος βρήκε χώρους και με τους Τσιώλη ,Kabran ,Κωστίκα και στις καθυστερήσεις με τον Χατζηδημητρίου δημιούργησε τις προϋποθέσεις και για τρίτο γκολ.
Αυτό που μένει είναι η μεγάλη νίκη, η πρώτη στη Super League2 που ξεκολλάει τον Παναργειακό από την τελευταία θέση.
Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη από όλους στον αγαπημένο φίλαθλο της ομάδας μας Παναγιώτη Μαρλαγκούτσο, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή.


Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα Ακτωρ Β. (20/10, 15:00).
Η ΠΑΕ Παναργειακός ευχαριστεί την ομάδα των Χανίων για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, κάτι που θα ανταποδώσουμε και εμείς από την πλευρά μας στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
φωτο: Eπίσημη σελίδα ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ
Παίξτε αυτό που ξέρετε και η Παναγία θα μας δώσει το παιδχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ:

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα