ΣΟΚ στο Κρανίδι: Θα πετούσε συμμαθητή του από τον 1ο όροφο!

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βίας ανηλίκων με το Κρανίδι να καταγράφει σε περίπου 20 μέρες δυο περιστατικά ακραίας βίας ανηλίκων, στο ίδιο μάλιστα σχολικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, το περιστατικό συνέβη στο Κρανίδι, στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής, 13χρονος επιχείρησε να πετάξει από τον 1ο όροφο συμμαθητή του, ευτυχώς, χωρίς να τα καταφέρει!

«Ο 13χρονος κατηγορείται ότι χθες στις 11:00 το πρωί κατά τη διάρκεια διαλείμματος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του. Επίσης ο ανήλικος φέρεται να χτύπησε τον συμμαθητή του στο πρόσωπο και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες επενέβη ένας άλλος μαθητής και τον απέτρεψε» αναφέρει η αστυνομία.

Ο νεαρός μαθητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του μαθητή στο Α.Τ της περιοχής και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο 13χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Το τραγικό είναι πως το περιστατικό καταγράφεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα που είχε προ 2 εβδομάδων περίπου καταγραφεί η επίθεση 17χρονου σε 14χρονο με φαλτσέτα, υπόθεση η οποία είναι ήδη στην δικαιοσύνη.

Τα περιστατικά καταδεικνύει την αναγκαιότητα λήψης μέτρων όχι μόνο απο πλευράς φορέων αλλά και απο πλευράς οικογένειας και ειδικών, οι μαθητές για κάποιο λόγο έχουν μεγάλη οργή μέσα τους και την εκφράζουν με ακραία επιθετικότητα χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Συνελήφθη, χθες(8.10.2024)το βράδυ, στην Ερμιόνη, από
αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ανήλικος, σε
βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βαριάς
σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες(8.10.2024)το πρωί σε χώρο
σχολικού συγκροτήματος στο Κρανίδι, επιτέθηκε σε έτερο ανήλικο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το
προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα
Ερμιονίδας.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα