Η Κορινθία φλέγεται και ο δήμαρχος Κορινθίων πανηγυρίζει για τα λεφτά των ανεμογεννητριών!

Οργισμένα σχόλια κάτω απο την ανάρτηση του δημάρχου Κορινθίων χθες αλλά και στην ανάρτηση του δήμου σήμερα – Τα post έγιναν την ώρα που η δυτική Κορινθία φλέγεται και πενθεί 2 ανθρώπινες ζωές!

 

Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων χθες κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς. Μάλιστα ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης – συζήτησης για το θέμα του νερού και των ΔΕΥΑ, προς συμπαράσταση στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο οποίος φλέγεται για 3η ημέρα σήμερα. Θα φανταζόταν λοιπόν κανείς πως αυτές οι ενέργειες είναι ουσιαστικές και όχι απλά πυροτεχνήματα.

Όμως ο δήμαρχος Κορινθίων, προσπερνώντας την καταστροφή, το θάνατο των δυο αντρών που κάηκαν, τον εφιάλτη που συνεχίζει να ζει η δυτική Κορινθία, προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου πανηγύριζε για τα αντισταθμιστικά οφέλη που αποκόμισε για χωριά του δήμου Κορινθίων απο εταιρίες ανεμογεννητριών.

Κάτω απο την ανάρτηση του δημάρχου καταγράφονται σχόλια οργισμένα που μιλούν για άτοπη ανάρτηση το λιγότερο. 

Η ανάρτηση βέβαια παραμένει και μάλιστα; Την κοινοποιεί σήμερα και το επίσημο προφίλ του δήμου Κορινθίων. Οι πανηγυρισμοί λοιπόν καλά κρατούν παρ ότι χθες, ο ίδιος ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε την εξέλιξη, μίλησε για την επιτυχία της δημοτικής αρχής και επεσήμανε την σεμνή του στάση, χωρίς ανακοινώσεις και αναρτήσεις, για το θέμα της καταγγελίας των τριών επικεφαλής της αντιπολίτευσης οι οποίοι τον εγκαλούν για αλλοίωση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Επέλεξα να σας απαντήσω εδώ, στο δημοτικό συμβούλιο, το ναό της Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, δεν έδωσα ούτε συνεντεύξεις, ούτε ανακοίνωση έβγαλα, ούτε στο facebook έγραψα.

Άραγε, για το συγκεκριμένο θέμα και την ώρα που η Κορινθία φλέγεται και θρηνεί, δεν θα έπρεπε να τηρήσει την ίδια σεμνή στάση αποφεύγοντας το Post, Πόσο δε μάλλον επειδή είχε ήδη ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο;

Αυτή δεν είναι η 1η φορά που παρατηρείται τέτοια συμπεριφορά βέβαια. Οι Κορίνθιοι θυμούνται πως προεκλογικά, στο δυστύχημα των Τεμπών, ο υποψήφιος τότε δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης και η παράταξή του δεν είχαν παραστεί σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου επικαλούμενοι το 3ήμερο εθνικό πένθος που είχε κηρυχθεί. Ωστόσο την ακριβώς επόμενη ημέρα, και ενώ το πένθος ήταν σε ισχύ, ο ίδιος φωτογραφήθηκε χαμογελαστός σε γνωστή καφετέρια και ανακοίνωσε νέους υποψηφίους και υποστηρικτές της εκλογικής του προσπάθειας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα