“Τάπα στη βία και στον Ρατσισμό” κάνει το Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τουρνουά 3ΟΝ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό»

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται στο Ναύπλιο για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Το 3ημερο 11-12 και 13 Οκτωβρίου, ο ήχος της μπάλας του μπάσκετ θα δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος και ο κόσμος θα απολαύσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, άφθονο παιχνίδι, στο μακροβιότερο τουρνουά 3ΟΝ3 της Ευρώπης.

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης για να οριστικοποιηθεί το μεγάλο event, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και υγείας του Δήμου Θανάσης Πανουτσόπουλος, ο προϊστάμενος τμήματος παιδείας πολιτισμού και αθλητισμού της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας Επαμεινώνδας Σκοπετέας, η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας του Δήμου Άντζυ Παναγιωτακοπούλου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Φραγκιουδάκης και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚΚ Κώστας Αλεξανδρίδης.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι το 2ο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου φιλοξενούμε στο Ναύπλιο αγώνες του δημοφιλέστερου ίσως αθλήματος στην Ελλάδα, την καλαθοσφαίριση, το «3on3» ή «3×3 streetball» όπως συνηθίζεται να λέγεται.
Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν χαρακτήρα ανταγωνισμού ή πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετεχόντων ομάδων. Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή στην ψυχαγωγία, την οποία προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική δράση με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα ενάντια στη βία και το ρατσισμό.
Εύχομαι από το Τουρνουά αυτό να αναδειχθούν μόνο νικητές. Έτσι εξάλλου νομίζω ότι, θα πρέπει να αισθάνονται όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος σε τούτο τον αγώνα, ο οποίος αποκλείει την ήττα και αποθεώνει τη συμμετοχή, βάζοντας «ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση κι ελπίζω μελλοντικά να έχουμε ξανά τη χαρά να συνεργαστούμε με τα μέλη του.
Καλή επιτυχία σε όλους, και σας προσκαλούμε να αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία αυτή η οποία ανεβάζει τον Αθλητισμό ακόμη πιο ψηλά”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα που βρίσκεται στο παρακάτω Link:

https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά 3ΟΝ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, είναι η εταιρεία GREEN MAD WHELLS και ο Σύνδεσμός μας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του.
Δήμος Ναυπλιέων

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα