Βάλλει κατά της διαιτησίας ο Παναργειακός!

ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Για μια ακόμα αγωνιστική στη Super League 2 γινόμαστε μάρτυρες κατάφορης διαιτησίας εναντίον μας, οι αποφάσεις των οποίων διαμορφώνουν εις βάρος μας αποτελέσματα. Μετά τα σοβαρά λάθη της 1ης αγωνιστικής, στον εντός έδρας αγώνα μας με την Κηφισιά, σήμερα στην Καλαμάτα ο Παναργειακός υπήρξε θύμα άλλης μίας σφαγιαστικής διαιτησίας του Μαχαίρα και των βοηθών του Καλλή και Σούζα, οι προθέσεις της οποίας έγιναν αντιληπτές από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Δύο πέναλτυ δόθηκαν στους γηπεδούχους, με το πρώτο μόλις στο 8ο λεπτό σε μια διεκδίκηση της μπάλας, το οποίο κατηγορηματικά ΔΕΝ ήταν πέναλτυ, κάνοντας μάλιστα και την εξέδρα των γηπεδούχων να ξεσπάσει σε γέλια!

Στη συνέχεια, μετά από ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα στον Τσιράκη, ο διαιτητής Μαχαίρας, ψάχνοντας προφανώς αφορμή να τον αποβάλλει, τον χρέωσε στο 73ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες.

Η οργή μας ξεχείλισε στην τελευταία φάση του αγώνα, η οποία έκρινε και το αποτέλεσμα, καθώς στην εκκίνησή της υπήρξε οφθαλμοφανές φάουλ στον παίκτη μας Kujanpaa, το οποίο μόνο ο διαιτητής Μαχαίρας δεν είδε και δεν το σφύριξε και στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο Παναργειακός δεν θα γίνει το παιχνιδάκι κανενός συμφέροντος και ότι η ιστορία του συλλόγου είναι τόσο μεγάλη, που δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την αμαυρώνει για ιδίον όφελος.

Με τον κόπο, τον ιδρώτα και τις προσπάθειες παικτών, προπονητών και διοίκησης του Παναργειακού δεν θα παίζει κανένας και αυτό θα το καταλάβουν σύντομα όλοι, με οποιοδήποτε κόστος ή τρόπο.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα