Κυριάκος Σάμιος: Σας ευχαριστώ!

Ο Κυριάκος Σάμιος και οι εκλεκτοί συντελεστές της χθεσινής Βιβλιοπαρουσίασης έδωσαν με τα “Χνάρια Θεάτρου” λίγο ακόμα μπόι στην Τέχνη, την Τέχνη που εμπλουτίζεται από το ΕΜΕΙΣ…
Την Τέχνη που μέσα από την ερασιτεχνική δημιουργία μπολιάζει και καλλιεργεί τη Συλλογικότητα.
Το Θεάτρο δεν είναι είδος πολυτελείας…
Ο Κυριάκος λέει, ότι χρειάζεται να είναι απαλλαγμένο από το φάντασμα του ταμείου…
Την ίδια γλώσσα μιλάμε κι εμείς, το Θέατρο είναι ανάγκη, για ΟΛΟΥΣ…
Ο σπόρος, η αγάπη για το ερασιτεχνικό θέατρο από τους αγωγιάτες του Θεάτρου αλλά και η δίψα των απλών, των καθημερινών ανθρώπων που δίνουν πάντα την ψυχή τους σε τέτοιες προσπάθειες χρειάζεται υποστήριξη.
Χρειάζεται Στέγη και υποδομές που θα διατεθούν από τους Δήμους για να διευκολύνουν και να φέρουν περισσότερους ανθρώπους κοντά, ώστε να συζητήσουν, να μοιραστούν και να εκφραστούν για όλα όσα τους απασχολούν και όσα έχουν ανάγκη να δημιουργήσουν.
Τα Χνάρια Θεάτρου, η διαδρομή αυτή που αποτυπώνει ο Κυριάκος Σάμιος στο βιβλίο του, θα βοηθήσουμε να συνεχίσει στο δρόμο αυτό που έχει χαραχτεί!
Γιατί χωράει πολύ κόσμο αυτός ο δρόμος, αγκαλιασμένο, χωρίς φιλοδοξίες, να προχωρήσουμε ταπεινά και με ανιδιοτέλεια!
«Ήταν μια ξεχωριστή συγκινητική στιγμή για μένα .. Ευχαριστώ θερμά τους αγαπημένους συντοπίτες/τισσες φίλους και φίλες που με τίμησαν με την παρουσία τους αφιερώνοντας σκέψη και χρόνο στο μοίρασμα της όμορφης βραδιάς στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ .
Μια παρουσίαση ένα βιβλίο μια αγκαλιά . Νιώθω ένα γλυκύτατο όμορφο συναίσθημα , αναμοχλεύω λέξεις για να αποτυπώσω τις γεύσεις και τα χνάρια που αφήνουν εντός μου τέτοιου είδους κύματα αγάπης … Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι οι σελίδες ενός βιβλίου προσέλκυσαν σε συν διοργάνωση τους φορείς ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ,ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ,ΑΡΓΩ Α.Ε. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου έκαναν κυρίως γιατί με την πράξη τους δείχνουν την στήριξη του βιβλίου και πως τελικά ο πολιτισμός ενώνει . Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς για την καλαίσθητη πλακέτα που μου απενεμήθη αλλά και τα ζεστά σας λόγια … !»

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα