Έθεσε στο υπουργό τα έργα του Αναβάλου

Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, για να συζητήσουμε σημαντικά έργα που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

🚧 Στο πεδίο των συγκοινωνιακών έργων, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παράκαμψη των οικισμών Σκάλας και Βλαχιώτη. Συζητήθηκε, επίσης, η βελτίωση της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου, με στόχο την ολοκλήρωση των μελετών στο τμήμα Πυρί – Γύθειο, καθώς και οι μελέτες για σημειακές επεμβάσεις στην Εθνική Οδό Κόρινθος – Σοφικό – Αρχαία Επίδαυρος, με τη μελέτη να ολοκληρώνεται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

🏗 Στον τομέα των εγγειοβελτιωτικών έργων, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε κρίσιμα έργα άρδευσης όπως ο διαγωνισμός για τα δίκτυα του φράγματος της λεκάνης του Φιλιατρινού στη Μεσσηνία, οι ενέργειες για την ίδρυση φορέα διαχείρισης, το αρδευτικό δίκτυο Τιρνάσσου, η πρόοδος στη διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή του φράγματος Κελεφίνας στη Λακωνία, η πρόοδος στο φράγμα του Ασωπού, καθώς και τα έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Υποδομών είναι ζωτικής σημασίας για την ταχύτερη υλοποίηση αυτών των έργων, που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

#Πελοπόννησος #Υποδομές

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα