Το νησί της Πελοποννήσου των 7 κατοίκων

Το  νησί Σαπιέντζα, λοιπόν, που ίσως έχεις ακούσει ξανά το όνομά του βρίσκεται ανοιχτά των νοτιοδυτικών ακτών της Μεσσηνίας και αποτελεί ένα μικρό αλλά καταπράσινο νησάκι.

Διαθέτει μια ξεχωριστή εξωτική ομορφιά και σπάνια χλωρίδα που σε προσκαλεί και προκαλεί να την γνωρίσεις καλύτερα. Αν έχεις σκεφτεί να επισκεφθείς με την παρέα σου μερικά μέρη με σκάφος τότε η Σαπιέντζα είναι ένα από αυτά που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα φέτος το καλοκαίρι και θα μας θυμηθείς.

Ακόμη κι αν δεν είναι στο πρόγραμμα το ταξίδι με σκάφος, μπορείς και με άλλον τρόπο να την προσεγγίσεις. Η πρόσβαση στο νησί πραγματοποιείται το καλοκαίρι και με τουριστικά πλοιάρια που αναχωρούν από τη Μεθώνη.

Η Σαπιέντζα, λοιπόν, είναι ένα ελληνικό νησί το οποίο έχει μία και μοναδική παραλία. Και μπορεί να είναι η μοναδική στο νησί αλλά είναι αρκετή για να σε μαγνητίσει από το πρώτο λεπτό που θα την αντικρίσεις και θα κολυμπήσεις στα νερά της. Η παραλία του νησιού βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της, ουσιαστικά απέναντι από τη Μεθώνη και ονομάζεται Άμμος. Μια μικρή Καραϊβική ξεδιπλώνεται μπροστά σου για να την απολαύσεις!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα