Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Σπύρος Μπαλάσκας “

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά,  την Κυριακή 22.9.24, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου, το διήμερο τουρνουά “Σπύρος Μπαλάσκας” που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας μας Γ. Ε. Ναυπλίου “Σπύρου Μπαλάσκα”.
Το τουρνουά, που έχει γίνει θεσμός,   άνοιξε την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με 3 αγώνες αμείωτου ενδιαφέροντος, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα στους φιλάθλους και σημαντική εμπειρία στους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν.
Την 1η ημέρα του τουρνουά οι κορασίδες της Γ. Ε. Ναυπλίου αντιμετώπισαν τις Κορασίδες του Α. Ο. Κιάτου.
Η 2η ημέρα του τουρνουά ξεκίνησε με την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε τουρνουά της νεοσύστατης ομάδας των εφήβων της Γ.Ε.Ναυπλίου απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Α. Ο.  Μαρκοπούλου.
Το τουρνουά έκλεισε με τις κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου να αντιμετωπίζουν ισότιμα τις περσινές πρωταθλήτριες γυναικών Πελοποννήσου Α.Ο. Στρατηλάτη!

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές, Πελεκούδας Παναγιώτης ( Α.Ο Μαρκόπουλο), Κατερίνα Θεοδώρου (Α.Ο Άρατος) και Δέδε Γιώτα (Α.Ο Στρατηλάτης) που μας έκαναν την τιμή να αγωνιστούν στο τόσο σημαντικό για εμάς τουρνουά.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα