Π.Ε. Αργολίδας: Εργασίες διαγράμμισης και σήμανσης στο οδικό δίκτυο

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαγράμμισης, σήμανσης και τοποθέτησης ανακλαστικών στοιχείων – γνωστά ως “μάτια γάτας” – στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

 

Οι παρεμβάσεις αυτές αφορούν κρίσιμους κόμβους και εισόδους των τεσσάρων Δήμων του Νομού Αργολίδος, με στόχο τη βελτίωση της ορατότητας, την αποτροπή ατυχημάτων και την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων και πεζών.

 

Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συντήρηση και αναβάθμιση των οδικών υποδομών, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας για την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχής.

 

Οι διαγραμμίσεις και οι σημάνσεις αποτελούν καίριας σημασίας έργα, που αποσκοπούν στη διευκόλυνση της οδικής κυκλοφορίας, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας και υπό συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα