Από το Κιβέρι ο Εύζωνας που συγκίνησε την Ελλάδα!

Τα δάκρυα του Γιώργου, του Εύζωνα που σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία του υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά, λύγισαν την Ελλάδα. Αγέρωχος και με το πρόσωπο δακρυσμένο, αντικατοπτρίζει μια Ελλάδα υπερήφανη και γενναία, μια Ελλάδα με γερά θεμέλια και σπουδαίο μέλλον! Ο Γιώργος είναι από το Κιβέρι της Αργολίδας!

Υπηρέτησε με υπερηφάνεια την θητεία του και έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τα βίντεο που η αδερφή του πόσταρε στο δημοφιλές tik tok!

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα !

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτω από την ανάρτηση τα περισσότερα από 3.500 σχόλια για το μέλος της Προεδρικής Φρουράς ήταν αποθεωτικά και συγκινητικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο 24χρονος που δάκρυσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας και απαθανατίστηκε από την αδελφή του στα social media, φανερά συγκινημένος, εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του, και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως ανέφερε, τον συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία της οικογένειας και των φίλων του, οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελευταία του υπηρεσία. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», τόνισε ο Τσιούλος, εκφράζοντας τη βαθιά του τιμή για τη συμμετοχή του στην προεδρική φρουρά.

Η αδελφή του Εύζωνα είχε αναρτήσει και άλλα βίντεο στο TikTok με τον αδελφό της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην επίσημη αλλαγή που γίνεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα αλλά και από υπηρεσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα