Νέα προθεσμία για ν απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό στο Ναύπλιο

Και ενώ ο 50χρονος άντρας που βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένος τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από κατάστημα στο Ναύπλιο,  δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, οι δυο συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό ζήτησαν και έλαβαν νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δυο άντρες οδηγήθηκαν προ ολίγου στον ανακριτή, όπως είχε γίνει και την Τρίτη,  αμέσως μετά την σύλληψη τους, ωστόσο αναμένεται να απολογηθούν αύριο Παρασκευή.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στην σύλληψη τους λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του 50χρονου κσι αφού εξέτασαν προσεκτικά οπτικοακουστικό  υλικό απο την περιοχή.

Μάλιστα,  ο ένας εξ αυτών, αποκαλύφθηκε χθες από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό,  πως ήταν υποψήφιος στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση,  με τον συνδυασμό του Οράματος.  Με ανακοίνωση της η παράταξη του Δημάρχου χθες, τον έθεσε εκτός, καταδικάζοντας την επίθεση και εκφράζοντας την θλίψη της για το συμβάν.

Το θύμα της επίθεσης παραμένει στο νοσοκομείο, σε σοβαρή μεν αλλά  σταθερή κατάσταση όπως έγραψαν χθες με υπευθυνότητα τα parapolitikaargolida.gr, κάνοντας ρεπορτάζ και επικοινωνώντας με την οικογένεια,  διαψεύδοντας τις αναφορές που υπήρξαν περί κατάληξης του 50χρονου.

Πλέον αναμένεται αύριο η απολογία των συλληφθέντων προκειμένου να χυθεί φως στο πρωτοφανές περιστατικό!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα