Παναγιώτης Καμπόσος από το 7ο Δημοτικό Άργους: «Η Παιδεία αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τον Δήμο»

Στις εκδηλώσεις λήξης της σχολικής χρονιάς που πραγματοποιούνται στα σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Δημοτική Αρχή δίνει το παρών, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια στις σχολικές μονάδες της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Καμπόσος, αναφέρθηκε στις σημαντικές εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο ιστορικό σχολικό συγκρότημα, το οποίο στεγάζεται σε Καποδιστριακό κτίριο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη του Άργους.
Όπως τόνισε, η Δημοτική Αρχή έθεσε από την πρώτη στιγμή ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών εγκαταστάσεων. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σχολείου, εγκαταστάθηκε νέο σύστημα καυστήρα θέρμανσης, ενώ προωθήθηκε και ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός με σύνδεση διαδικτύου σε τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας και με δομημένη καλωδίωση στην αίθουσα πληροφορικής.
Παράλληλα, αντιμετωπίστηκαν ζητήματα ασφάλειας με την τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και την ενίσχυση του φωτισμού στον προαύλιο χώρο μέσω νέων προβολέων.
Ο κ. Καμπόσος υπογράμμισε επίσης τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και σχολικών μονάδων, επισημαίνοντας ότι η οργανωμένη διαδικασία καταγραφής και υποβολής αιτημάτων συμβάλλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου, προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ευχόμενος σε όλους ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι με υγεία, ξεκούραση και δημιουργικές στιγμές.
Οι παρεμβάσεις στα σχολεία όλων των βαθμίδων συνεχίζονται, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και τη δημιουργία ενός ασφαλούς και σύγχρονου σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές του Δήμου.
