• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Reading: Δημήτρης Κωνσταντάρας: Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη πριν από 3 χρόνια
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
Ελλάδα

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη πριν από 3 χρόνια

Τελευταία ενημέρωση: 24 Αυγούστου 2025 16:35
parapolitika
Μοιράσου το
3 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

- Διαφήμιση -

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο δημοσιογραφικός και πολιτικός χώρος, αφού ο Δημήτρης Κωνσταντάρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Λάμπρου Κωνσταντάρα, και της Ιουλίας Γεωργοπούλου, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/8), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Παρά την εμπειρία και το βάρος της γνώμης του, ο ίδιος απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις, προτιμώντας να δίνει επιλεκτικά συνεντεύξεις στα Μέσα.

Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ήταν τον Μάρτιο του 2022 στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, όπου είχε ρωτηθεί για την εικόνα και τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα να κάνεις κριτική, να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα, είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά βρίσκονται 1,500 φεισμπουκατζήδες οι οποίοι σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα.

Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, βρήκε το στοιχείο του, είναι καλός σε αυτό το οποίο κάνει.  Αν συνεχίσει να κάνει για πολύ καιρό ακόμα το ίδιο πράγμα θα το χάσει κι αυτός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δασκάλα δεν είναι; Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είχε απαντήσει: «Ο Γιώργος Λιάγκας δούλεψε αρκετό καιρό μαζί μου, είχα δει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλες προοπτικές. Δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος από την πορεία του, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Θυμάμαι μια φορά είχε έρθει και με είχε πιάσει από το πέτο και μου λέει: «Άκου να σου πω, μη με πάρεις να μου πεις γιατί έφυγα από την πολιτική και πήγα στην ψυχαγωγία, γιατί αυτό θα κάνω. Κουράστηκα να δουλεύω με πενταροδεκάρες και πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο στη ζωή μου». Στην πρωινή ζώνη θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει».

Αναφερόμενος στον πατέρα του, Λάμπρο, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είχε εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια της ασθένειας του πατέρα μου, γιατί ήταν ένας ευθυτενής, ψηλός, όμορφος άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν μπορούσε να μιλήσει. Το ξεπέρασε την πρώτη φορά, έπαθε και ένα δεύτερο, πέρασε μια πτωτική πορεία. Αυτό με τσάκισε.

Θυμάμαι μια σκηνή από μια παράσταση στο Θέατρο Κοτοπούλη, από ένα έργο που είχε παίξει με την Έλλη Λαμπέτη. Ήταν δράμα και ο κόσμος είχε συνηθίσει τον Κωνσταντάρα να κάνει κωμωδία… ο κόσμος ξέσπασε σε γέλια γιατί νόμιζε ότι είναι κωμωδία. Ήταν δύσκολη στιγμή για εκείνον».

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

Θα αυξηθεί κατά ένα έτος το όριο ηλικίας για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων
Θλίψη στην κηδεία του Νικόλαου Παπαδάκη – «Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο έργο του και την κληρονομιά του»
Απαντήσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου στη Βουλή, σε Επίκαιρες Ερωτήσεις Βουλευτών
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 11χρονη μετά το τροχαίο στην Πιερία – Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η αδερφή της
Οι μεταλλωρύχοι στο πλευρό των φορέων της Μεγαλόπολης
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print

Ροή Ειδήσεων

Ευλογιά αιγοπροβάτων | Σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας η Π.Ε. Αρκαδίας
Αγροτικά Αρκαδία
Στο Δίστομο ο Αναπληρωτής του Δημάρχου Αργους Μυκηνών Παναγιωτης Καμπόσος
Άργος Αυτοδιοίκηση Αφιερώματα / Λαογραφία ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
Γ. Διδασκάλου: «Η παραίτησή μου δεν συνδέεται με την υπόθεση της Πολεοδομίας»
Aπόψεις Αργολίδα Ειδήσεις Ελλάδα Πολιτική
Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν
Καιρός

Άρθρα που σου προτείνουμε

Ελλάδα

Σκάφος πλησίασε λουόμενους στην Τήνο

20 Ιουλίου 2025
FeaturedΑστυνομικάΕιδήσειςΕλλάδα

Εκτός εθνικού δικτύου τα φορτηγά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στα Χανιά – Το επίκεντρο στη Φαλάσαρνα

19 Αυγούστου 2025
Ελλάδα

Βίντεο: Πρόβλημα με την γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα – Κόλλησε και δεν κλείνει

4 Αυγούστου 2025

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?