Έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Νέας Κίου κι αυτό συμβαίνει επειδή η “Φωτοβολίδα” είναι ένας χώρος “δικός σου!”
Η ιδιοκτήτρια, Φώτο Χατζηκωνσταντίνου έχει καταφέρει να βρει, σε δύσκολες συνθήκες για την εστίαση και την κοινωνία, την σωστή συνταγή ώστε ο χώρος της όχι απλά να γεμίζει και να ικανοποιεί τους Κιώτες και πέριξ αλλά να μην έχει εύκολα διαθεσιμότητα αφού οι θαμώνες της φτάνουν εδώ απο πολύ μακριά!
Τα…συστατικά της συνταγής;
Άψογη εξυπηρέτηση, καλαισθησία και ζεστασιά στο χώρο, προιόντα και γεύσεις υψηλού επιπέδου, προσιτές τιμές και φυσικά; μουσική!
Οι δε live βραδιές της Φωτοβολίδας είναι λόγος και για να βγεις και για να πας στη Νέα Κίο, θυμίζοντας την παλιά, καλή διασκέδαση στον τόπο μας! Για όλα τα παραπάνω το περιοδικό Ciao,όχι μόνο επισκέφθηκε την Φωτοβολίδα, αλλά την φιλοξενεί στο σαλόνι του και φυσικά; Την προτείνει στους αναγνώστες του!
Αν αυτό δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για έναν τόπο, τότε ποια; Αν τέτοιες επιχειρήσεις δεν αποτελούν παράδειγμα, τότε ποιές;
Διαβάστε το αφιέρωμα και φυσικά, απολαύστε την Φωτοβολίδα απο κοντά! Θα την βρείτε:
