• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Reading: Βόμβα Κωστούρου: Σε οικονομικό αδιέξοδο ο Δήμος Ναυπλιέων!
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
AπόψειςΑργολίδαΕιδήσειςΝαύπλιο

Βόμβα Κωστούρου: Σε οικονομικό αδιέξοδο ο Δήμος Ναυπλιέων!

Τελευταία ενημέρωση: 2 Απριλίου 2025 12:48
parapolitika.ts
Μοιράσου το
4 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Προϋπολογισμός του «Άπειρου» Ορφανού: Ψεύτικος, Ανεπαρκής, Εικονικός!!!

Η ψήφιση του προϋπολογισμού από τη Δημοτική Αρχή Ορφανού δεν ήταν απλώς ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν δυστυχώς ένα μνημείο ψεύδους και πολιτικής εξαπάτησης. Ήταν η επιβεβαίωση ότι η διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων με δήμαρχο τον κ. Ορφανό πορεύεται εδώ και 15 μήνες χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική και –το χειρότερο– χωρίς ίχνος ειλικρίνειας απέναντι στους πολίτες.

Περιεχόμενα
Ο Προϋπολογισμός του «Άπειρου» Ορφανού: Ψεύτικος, Ανεπαρκής, Εικονικός!!!Απέκρυψε την αλήθεια από τους δημότες σκοπίμως για να υφαρπάξει τη ψήφο τους.Διαφάνεια και λογοδοσία-που ευαγγελίζεται ο κ. Φραγκιουδάκης- ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον!!!Χρησιμοποίησε ακραία ψεύδη, διαστρεβλωμένα στοιχεία και φθηνή προπαγάνδα για να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια.
- Διαφήμιση -

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ!!!Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων χωρίς ίχνος ντροπής και διάθεση μεταμέλειας παραδέχτηκε με κυνικό τρόπο ότι έχει μια άπειρη Δημοτική Αρχή, στην πλειοψηφία των μελών της, χωρίς καμία εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ» τελικά διοικούν εδώ και 15 μήνες το Δήμο Ναυπλιέων!!!Δυστυχώς ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ο κύριος Δημήτρης Ορφανός δεν είπε στους συμπολίτες μας ότι στερούνται εμπειρίας και σχεδίου.

Απέκρυψε την αλήθεια από τους δημότες σκοπίμως για να υφαρπάξει τη ψήφο τους.

Χωρίς ίχνος πολιτικής ενσυναίσθησης και με απέραντο κυνισμό ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους συμπολίτες μας παρουσιάζοντας μια ψεύτικη εικόνα προσωπικής ικανότητας και διοικητικής ετοιμότητας, καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες.

Σήμερα, όμως, η πραγματικότητα είναι αδιαμφισβήτητη!!!

Ο ίδιος ο κ. Ορφανός έχει πλέον αποδεχθεί δημοσίως την απειρία της Δημοτικής του Αρχής!!!Δυστυχώς 15 μήνες μετά επιβεβαιωνόμαστε αφού η άπειρη δημοτική αρχή Ορφανού μας διοικεί ως επί το πλείστον με προφορικές εντολές και απευθείας αναθέσεις, χωρίς σχέδιο και προοπτική, βυθισμένη στην ίντριγκα, στη συκοφαντία, στην αδράνεια, με ψευδεπίγραφα αφηγήματα χωρίς δυνατότητα να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!!Εξίσου απογοητευτική ήταν η στάση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Φραγκιουδάκη. Ως εισηγητής του προϋπολογισμού, δεν παρουσίασε ούτε ένα ουσιαστικό στοιχείο. Αντίθετα, περιορίστηκε σε γενικόλογες εκθέσεις ιδεών, αερολογίες και υποσχέσεις για ένα αόριστο μέλλον. Το μόνο που ακούσαμε ήταν το διαρκές “ΘΑ”, χωρίς κανένα ρεαλιστικό σχέδιο.

Στη διάρκεια της συζήτησης για άλλη μια φορά συμπεριφέρθηκε με αλαζονεία και υπεροψία, απαξιώνοντας κάθε κριτική και αποφεύγοντας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Ο Δήμος Ναυπλιέων έμεινε χωρίς προϋπολογισμό για 7 μήνες το 2024, ενώ ήδη υπάρχει τετράμηνη καθυστέρηση για το 2025. Το νέο αφήγημα της δήθεν «εξυγίανσης» δεν πείθει. Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία που δημιούργησαν, ενώ την ίδια στιγμή το υπέρογκο δάνειο Ορφανού από 7,5 εκατομμύρια ευρώ εκτοξεύεται μαζί με τους τόκους στα 12 εκατομμύρια. Αυτή δεν είναι εξυγίανση, είναι οικονομικό αδιέξοδο.

Διαφάνεια και λογοδοσία-που ευαγγελίζεται ο κ. Φραγκιουδάκης- ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον!!!

Από την άλλη στον προϋπολογισμό δεν έχει κανένα σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο. Δεν υπάρχουν νέα έργα, και νέες επενδύσεις. Μελέτες των «προηγούμενων» ούτε λόγος προς αξιοποίηση. «Αλλεργικοί» στο να τρέξουν έργα και δράσεις της παράταξη μας. Στασιμότητα παντού!!!

ΕΜΠΕΙΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!!

Την ίδια στιγμή, όμως, εκεί που ο κ. Ορφανός επέδειξε πρωτοφανή “εμπειρία” ήταν στη συκοφάντηση και τη διαστρέβλωση της αλήθειας. Από την πρώτη μέρα της θητείας του, αντί να εργαστεί για τον Δήμο, αφιέρωσε όλη του, την ενέργεια στο να λοιδορεί και να επιτίθεται στην απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Χρησιμοποίησε ακραία ψεύδη, διαστρεβλωμένα στοιχεία και φθηνή προπαγάνδα για να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια.

Αντί να παρουσιάσει έργο, προτίμησε να δημιουργήσει ένα αφήγημα κατασυκοφάντησης, ελπίζοντας ότι έτσι θα συγκαλύψει την πολιτική του ανυπαρξία. Αντί να εργαστεί για τον Δήμο και το κοινό καλό, έχει αφιερωθεί σε μια αδιάκοπη προσπάθεια ευτελισμού και λασπολογίας της απελθούσας Δημοτικής Αρχής.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

Επιδότηση ενοικίου: Αυξάνεται ο προϋπολογισμός για ευάλωτα νοικοκυριά

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναργειακός!

Οι έμποροι του Άργους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών του Παναρκαδικού στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού Ερμιονίδας

TAGGED:Δημήτρης Κωστούρος
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων

Ο Θωμοπουλος, οι “σαμαρικοί” και οι υπόγειες συναλλαγές: Όταν η πρόοδος γίνεται γέφυρα προς τη δεξιά περιφέρεια της Δεξιάς
Αργολίδα Αυτοδιοίκηση Ειδήσεις Πελοπόννησος
Πολιτιστικό καλοκαίρι 2025 στο Δήμο Αργους Μυκηνών
Αργολίδα Άργος Πολιτισμός
Ευχαριστήρια για τη γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Αργους
Αργολίδα Άργος
Σταύρος Ξαρχάκος ~ Ταξίδι στο Φως ~ Καλοκαίρι 2025 Εμβληματικοί αρχαιολογικοί χώροι στην Ελλάδα Σάββατο 30 Αυγούστου Αρχαίο Θέατρο Άργους Με τον Μάριο Φραγκούλη και την Ηρώ Σαΐα
Αργολίδα Άργος Ειδήσεις Πελοπόννησος Πολιτισμός

Άρθρα που σου προτείνουμε

FeaturedΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΕιδήσεις

Σημαντική βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων

20 Νοεμβρίου 2024
ΕιδήσειςΠελοπόννησος

Εγγραφή στις βάσεις δεδομένων του ΥΠΕΣ – Απαραίτητη προϋπόθεση για κρατική χρηματοδότηση

7 Φεβρουαρίου 2025
FeaturedΑργολίδαΕιδήσειςΕκπαίδευση

Ορκωμοσία αποφοίτων του ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους

5 Ιουλίου 2024
ΑργολίδαΕιδήσειςΕργασίαΟικονομία

Αναφορά Γαβρήλου για το Ψηφιακό Πελατολόγιο στα Συνεργεία Αυτοκινήτων

27 Μαΐου 2025

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?