Τελείωσε μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση του ΠΕΡΠΟΣΕ με την συμμετοχή 30 πολιτών που παρακολούθησαν την ομιλία , άρτια επιστημονικα αλλά και γλαφυρή και κατανοητη από εμάς τους μη ειδικούς , βιολόγου περιβαλλοντολόγου κ Μαρτίνου Γκαίτλιχ συνεργάτη της Ορνιθολογικής εταιτρείας για τους υγρότοπους (γενικά και της Ερμιονίδας ειδικότερα.).
Ευχαριστουμε την κοινότητα Ερμιόνης για την παραχώρηση του κτηρίου Συγγρού στην Ερμιόνη και την ζεστή φιλοξενία καθώς και όλους-ες όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Πάνω απ ολα ας συγχαίρουμε τα μέλη του ΠΕΡΠΟΣΕ που ο καθένας κάθε μια ανάλογα με τις δυνατότητες τους (και την παρουσία τους) συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης.Δίνουμε την υπόσχεση πως απόψε ήταν η αρχή.Θα συνεχισουμε!
Ευχαριστούμε
για το ΔΣ του συλλόγου
ο πρόεδρος
Γερασιμος Κατσαΐτης
τηλ επικοινωνιας 6942771350

