• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Reading: Αυτός είναι ο Αργολικός Κόλπος! Αγάπη, μεράκι, ζεστασιά, θετική αύρα, προσφορά!
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
ΑθλητικάΑργολίδαΆργοςΕιδήσεις

Αυτός είναι ο Αργολικός Κόλπος! Αγάπη, μεράκι, ζεστασιά, θετική αύρα, προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2025 11:02
parapolitika.ts
Μοιράσου το
8 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όταν πια όλα τα φώτα «είχαν σβήσει» και είχαμε μείνει τελευταίοι για να καθαρίσουμε τον χώρο, που μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά, στον τερματισμό του δρόμου του Αργολικού κόλπου, άθελά μου άκουσα δυο δρομείς να συζητάνε μεταξύ τους. «Ρε φίλε ξέρεις γιατί μου αρέσει αυτός ο αγώνας; Γιατί έχει θετική αύρα, έχει μεράκι, ζεστασιά και αγάπη από τους ανθρώπους που τον κάνουν, διάθεση για προσφορά. Γι’ αυτό έρχομαι κάθε χρονιά και θα έρχομαι όσο αντέχουν τα πόδια μου»

- Διαφήμιση -

Ναι, Ο Αργολικός κόλπος είναι αυτό: αγάπη, μεράκι, ζεστασιά, θετική αύρα, προσφορά.

Από όλους, όσοι εργάζονται για να γίνει η διοργάνωση. Τον Γιώργο τον Πίκη που ακούραστα από το πρωί ήταν στις επάλξεις.

Τον Δημήτρη τον Ταμπούρη και τον Πέτρο τον Νταλιάνη που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί άψογα ο παιδικός αγώνας, τα «παιδιά στην γραμματεία: τον Κώστα τον Κατσίρη, την Φρόσω Ροτζιώκου Κατσίρη, τον Κώστα τον Αναστασίου, την Χρύσα τη Σαββάκη, τη Γωγώ την Κατσουλιέρη, την Αναστασία την Σταματοπούλου, τον Γιώργο τον Σταυρόπουλο, την Στέλλα τη Σαμαρτζή και τον Τάσο Ντεβέ, την Γεωργία Μανιάτη και την Αναστασία Καρανάσιου τον Βαγγέλη Θεοδοσίου και την Σταυρούλα Γαρωνίδου και όλους τους εθελοντές φίλους μας που κάλυψαν τα πόστα σε όλη την διαδρομή.

Και ο αγώνας έχει και κάτι ακόμη. Έναν άνθρωπο που μας διδάσκει τι θα πει αγώνας, θέληση για να ξεπεράσω τα προβλήματα που μας βάζει η ζωή και παλεύω κάθε μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Τον Παναγιώτη τον Παπαβασιλείου. Η παρουσία του στη διοργάνωση μάς υπενθυμίζει ότι ο πραγματικός αγώνας δεν είναι μόνο αυτός που διανύουμε με τα πόδια μας, αλλά αυτός που δίνουμε καθημερινά με την καρδιά και το μυαλό μας.Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή, οργάνωση και ατμόσφαιρα, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς την ανεκτίμητη βοήθεια των χορηγών, των υποστηρικτών, των εθελοντών και φυσικά των αθλητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ

 Στους εθελοντές μας, που ακούραστα στήριξαν την κάθε πτυχή του αγώνα, από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό.

Στην Οργανωτική Επιτροπή, που εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση για  να είναι όλα στην εντέλεια.

Στους θεσμικούς υποστηρικτές, που μας παρείχαν άδειες, διευκολύνσεις και βοήθεια σε κάθε βήμα.

Στους χορηγούς μας, που στήριξαν έμπρακτα τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Και φυσικά, τους δρομείς, που έτρεξαν, περπάτησαν και έζησαν μαζί μας τη μαγεία του αγώνα.Η στήριξη των χορηγών μας ήταν καθοριστική για να προσφέρουμε μια ασφαλή, άρτια οργανωμένη και αξέχαστη αθλητική εμπειρία.

Μέγας Χορηγός: Β. ΚΑΥΚΑΣ A.E.

– Για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Χορηγοί: DIMAS Solar Collections – Για τη διάθεση των χημικών τουαλετών.

ERGO Ασφαλιστική– Για την κάλυψη αστικής ευθύνης των αθλητών.

DOLE HELLAS– Για τις βιολογικές μπανάνες της διοργάνωσης.

Οικογένεια Χριστοδούλου – Για τη διάθεση χυμών στους συμμετέχοντες.

EXTRA FRUIT A.E – Για τα πορτοκάλια της διοργάνωσης.

ΖΗΡΕΙΑ – Για τη διάθεση εμφιαλωμένων νερών.

ΣΟΥΡΣΟΣ Α.Ε. – Για τη σημαντική τους υποστήριξη. FAKLARIS – Για τη διάθεση ηλιέλαιου για τους λουκουμάδες

Wonder foods Δημήτρης Παναγιωτόπουλος – Για την διάθεση όλων των πρώτων υλών γιατις παρασκευές του ΕΠΑΣ Δ.ΥΠΑ.

Ελληνική Αλευροβιομηχανία Μύλοι Μάρα –Για την διάθεση δυο σακιών αλεύρι για τους λουκουμάδες

ΛΥΜΠΕΡΗΣ αρτοποιεία – Για την διάθεση παξιμαδιών

Ήλιος Γ. Τζίμος αρτοποιεία – Για την διάθεση πρώτων υλών για τους λουκουμάδες

Γκολέμη Ασφαλιστικά Πρακτορεία – για την διαμεσολάβηση με την ERGO ασφαλιστική

Μακρής Παναγιώτης (κάβα)– Για την διάθεση αναψυκτικών

Mobil Corner – Για τη σημαντική τους υποστήριξη του

N-typo – Για την εκτύπωση του αν αμνηστικού διπλώματος

TYPOFOT – Για την εκτύπωση της αφίσας

DROYZAS Hellas μεταφορική – Για την διάθεση φορτηγού αυτοκίνητου

NOVA Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ –Π. ΚΑΤΣΑΡΟΣ – Για τις τσάντες

Ήλιος επιγραφές – Για την εκτύπωση των banners

Ελλήνων Έθιμα Γ. Παπαδόπουλος – Για την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων και τεντών.

SKLIAMIS MOTO – Για την σηματοδότηση της διαδρομής

Rafia.gr Δ. Τριαντάφυλλος – Για την κάλυψη του παιδικού δρόμου 1000μ. KAZA VIBA Γ. Πίκης

Το Σμυρναίικο του Φάνη – Για το ζεστό τσάι

SKIA B. Αποστολόπουλος

Υποστηρικτές & Θεσμικοί Φορείς:

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, το Λιμενικό ταμείο Ναυπλίου, την Επιτροπή Αγώνων του ΣΕΓΑΣ, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Ναυπλίου το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Άργους και Ναυπλίου), την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας με τους ιατρούς κ. Βαλεντίνα Ρούσου, και τον κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας‘’ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ’’, την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα & Μουστού, την ΚΤΕΛ Α.Ε Αργολίδας, τα ταξιδιωτικά γραφεία UNIQE Tours και ZAFIRIS Tours, την ΦΙΛΜΑ, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, τον Σύλλογο HELLENIC TRACES, Α. Ραφαιλίδης και την σύζυγο του που ετοίμασαν και προσέφερα τους λαχταριστούς λουκουμάδες και πολλές ακόμη υπηρεσίες και επιχειρήσεις που στήριξαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε επίσης τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα και ψηφιακά, τοπικά και περιφερικά που προώθησαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον αγώνα μας.Τον κ. Κώστα Αρδάμη που μας παραχωρεί κάθε χρόνο τον χώρο που γίνεται η εκκίνηση,την κ. Αλεξία Δρίτσα για την παραγωγή των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ, την κ. Φωτούλα Δημητριάδη που μας φιλοξένησε στην εκπομπή της (Προσεγγίσεις).

Τέλος ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Βλαχοδημήτρη και τον Δημήτρη Σαμαρτζή, που ότι ανέλαβαν(και πολλά παραπάνω) το έκαναν στην εντέλεια δίνοντας λύση σε όποιο πρόβλημα προέκυψε. Τον Γιώργο τον Πανοβράκο και τον Δημήτρη Βύρλα που ήταν παρόντες και βοήθησαν με την εμπειρία τους σε οτιδήποτε χρειάστηκε. Στην Αναστασία τη Σταματοπούλου, τον Κώστα Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Μπάκο που βοήθησαν ουσιαστικά και πρακτικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Αφήνω τελευταίο τον άνθρωπο που αντιπροσωπεύει αυτό που έγραψα στην αρχή αυτού του σεντονιού, μεράκι, θετική αύρα, αγάπη, αλληλεγγύη, προσφορά. Τον Νίκο τον Σιαχάμη.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται!Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026 – 24ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου ‘’Παναγιώτης Παπαβασιλείου’’!

Σας περιμένουμε όλους και πολλούς παραπάνω, με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε ο αγώνας να είναι ακόμα καλύτερος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Προκόπης Μενάγιας

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

“Υπενθύμιση” της ευθύνης μας η σημερινή μέρα!

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας

Το 15μελές Κρανιδίου στο Δήμαρχο Γεωργόπουλο

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για Αργολίδα, Κορινθία και Λακωνία σήμερα!

Αίθριος ο καιρός και σήμερα, πού θα φτάσει έως και 33 βαθμούς η θερμοκρασία

TAGGED:ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων

Αγγελία: Διαμέρισμα 120 τ.μ. στο Αργος
Αργολίδα Άργος
Σοβαρό περιστατικό στην Πάρο: 20χρονος από τη Νέα Κίο μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Αργολίδα Ειδήσεις Κοινωνία
Ο Θωμοπουλος, οι “σαμαρικοί” και οι υπόγειες συναλλαγές: Όταν η πρόοδος γίνεται γέφυρα προς τη δεξιά περιφέρεια της Δεξιάς
Αργολίδα Αυτοδιοίκηση Ειδήσεις Πελοπόννησος
Πολιτιστικό καλοκαίρι 2025 στο Δήμο Αργους Μυκηνών
Αργολίδα Άργος Πολιτισμός

Άρθρα που σου προτείνουμε

ΑργολίδαΆργοςΕιδήσειςΘρησκεία

“Άρωμα Ορθοδοξίας” από τον ΔΑΝΑΟ την Κυριακή 9 Μαρτίου

5 Μαρτίου 2025
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Το ΤΑΙΠΕΔ προχωράει στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, και η κοινωνία σιωπά

22 Μαΐου 2024
ΑθλητικάΑργολίδαΆργοςΕιδήσεις

Άργος : Έπεσε η αυλαία στο 1ο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Βαλένθια-Άργολίδα

4 Μαρτίου 2025
ΑργολίδαΕιδήσεις

Επανεκλογή Μπαρού στην προεδρεία του Εργατικού Κέντρου

23 Απριλίου 2025

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?