• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Reading: Η υποβάθμιση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο!
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
AπόψειςΑργολίδαΆργοςΕιδήσειςΥγεία

Η υποβάθμιση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο!

Τελευταία ενημέρωση: 19 Φεβρουαρίου 2025 14:22
parapolitika.ts
Μοιράσου το
3 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Πλεονάζον προσωπικό», δήλωνε ο Υφυπουργός Υγείας ότι έχει η Νοσηλευτική Μονάδα του Νοσοκομείου Αργολίδας, την ώρα που όλοι γνωρίζουμε την υποστελέχωση του ΕΣΥ και τις μεγάλες ανάγκες που έχουν οι δομές Υγείας της χώρας μας σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, τονίζει ο Γιώργος Γαβρήλος σε σχετική Αναφορά του, μετά και από σειρά καταγγελιών των εργαζομένων στην Μονάδα περί αποψίλωσης του υπάρχοντος δυναμικού.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, η απαξίωση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει τέλος. Καθημερινά εμπαίζει ασθενείς και εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία, την ώρα που αφήνει ορθάνοιχτα τα περιθώρια για τον υπερ-πλουτισμό των ιδιωτών κλινικαρχών.

Τρανταχτή απόδειξη της συνεχιζόμενης υποβάθμισης του ΕΣΥ είναι και τα όσα συμβαίνουν στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, υπογραμμίζει ο Γιώργος Γαβρήλος.

Αφού πρώτα το Υπουργείο προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα περί προσωπικού που δήθεν περισσεύει, στην συνέχεια η Διοίκηση του ΓΝΑ άρχισε να στέλνει αποφάσεις μετακίνησης των νοσηλευτών, σε θέσεις άσχετες με το αντικείμενό τους, όπως γραμματειακής υποστήριξης, για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο σύνολο της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Αυτό δηλαδή είναι το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία: να παίρνουν τους έμπειρους νοσηλευτές, που καθημερινά ξεπερνώντας τους εαυτούς τους συμβάλλουν για την φροντίδα των ασθενών, και να τους μετακινούν από δω και από κει, για να καλύψουν την τραγική υποστελέχωση στην οποία έχει περιέλθει το ΕΣΥ, εξαιτίας των πολιτικών της Κυβέρνησης, σχολιάζει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, μέσω της Αναφοράς του ζητά: 1. Την άμεση αναθεώρηση της απόφασης και την επιστροφή των συναδέλφων στις νοσηλευτικές τους θέσεις. 2. Την ενίσχυση της Νοσηλευτικής Μονάδας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις και 3. Την άμεση λήξη κάθε πρακτικής που λειτουργεί εις βάρος των ασθενών και των εργαζομένων.

Εδώ και 6 χρόνια η Δημόσια Υγεία έχει γίνει παίγνιο στα χέρια μιας Κυβέρνησης που μόνο σκοπό έχει να οδηγήσει το ΕΣΥ σε πλήρη διάλυση, ανοίγοντας την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση των υποδομών του. Η εκμετάλλευση των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας και η διάχυτη ανασφάλεια που οι πολίτες βιώνουν για την υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, τονίζει τέλος ο βουλευτής Αργολίδας. 

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

Συζητούν για το Μαίναλο και το μέλλον του!
Στη διαδήλωση για τη ΛΑΡΚΟ ο Γαβρήλος
Κλείνει για εργασίες το κολυμβητήριο Άργους
Ερμιονίδα: Έτσι θα λειτουργήσει η λαική αγορά στις γιορτές
Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Βασιλόπουλος
TAGGED:Γιώργος Γαβρήλοςυγεία
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print

Ροή Ειδήσεων

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 06 Μαρτίου
Lifestyle
Συλλήψεις στην Κορινθία
Αστυνομικά Κορινθία
Η Εύρεση του Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων
Θρησκεία
Ευχαριστήριο προς την Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ναυπλίου
Κοινωνία Ναύπλιο Υγεία

Άρθρα που σου προτείνουμε

ΕιδήσειςΚαιρός

Αλλαγή καιρού με πτώση θερμοκρασίας

26 Μαΐου 2025
ΑργολίδαΕιδήσειςΝαύπλιο

Διακοπή υδροδότησης στο Τολό σήμερα

30 Απριλίου 2025
ΑνακύκλωσηΕιδήσειςΕκπαίδευσηΠελοπόννησος

Εντυπωσιακή η προσέλευσης στους διαγωνισμούς της ΤΕΧΑΝ – Παράταση στις συμμετοχές!

19 Μαΐου 2025
FeaturedΑργολίδαΕιδήσειςΕκπαίδευσηΕργασίαΚοινωνία

Πρόγραμμα Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας

25 Ιουνίου 2024

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?